Menü
Kutyapanzió, Macskapanzió, Bentlakásos kutyakiképzés, szocializáció, rehabilitáció, Nem mindig látod, mi az, ami egy kutya vagy egy macska szívében rejlik, de ha bízol benne, esélyt adsz neki, hogy megmutassa, mire képes.
Kutyapanzió, Macskapanzió, Bentlakásos kutyakiképzés, szocializáció, rehabilitáció,

Kutya rehabilitáció

"A művészet és a tudomány nem elegendő, türelem az alapja mindennek".

2023-ban is több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk 3 hónapos kortól mini, kis, közepes, nagy, óriás testű kutyák bentlakásos rehabilitációját.

Helyfoglalás: Sms-ben a 06-20-234-0144 számon

A kutyusokat kizárólag előzetes bejelentkezés alapján, időpont egyeztetéssel fogadjuk.

A kutyák átvételét és kiadását naponta 7 óra és 19 óra között végezzük.

Az érkezést vagy távozást minimum 1 órával megelőzően köteles a kutya tulajdonosa jelezni a panzió felé.

Amit a gazdinak hoznia kell a bentlakásos kutyakiképzésre:

- A kutyus oltási könyve vagy útlevele és a közösségbe hozható állatorvosi igazolása aminek tartalmaznia kell, hogy egészséges a kutya és közösségbe hozható!

Rehabilitációs képzésünk megkezdése elött felmérjük a probléma súlyosságát, megkeressük a kiváltó okot, és azt megszüntetve az alapoktól kezeljük a problémát.

A rehabilitációs képzéseink egyik szakága olyan viselkedési problémával rendelkező kutyákkal foglalkozunk, akik előéletükből fakadóan, vagy a tartás-nevelés következtében megnehezítik gazdáik, saját életüket és viselkedési zavaraik miatt nem alkalmasak a kutyás közöségbe való részvételre. 

A rehabilitációs képzéseink másik szakága kifejezetten a kutyák egészséges élet módjára és mozgás terápiájára épül.

Az alábbi felsorolt problémákra nyújtunk szakszerű megoldást:

-agresszió (harapás)

-féltékenység

-félelem

-felugráslás

-szeparációs szorongás

-rombolás

-rágás 

-indokolatlan mértékű ugatás

-műtét utáni rehabilitáció 

-túlsúly 

-étrend beállítás

-roborálás 

-krónikus mozgás hiány

-ízületi problémák

-izom sorvadás

-fizióterápia 

-gyógyszeres terápia 

Rehabilitációs képzéseinket minden hónapban 2 hetes kurzusokban vállaljuk ez szükséges ahhoz, hogy a kutya életminőségét fenntartsuk és rehabilitációját szakszerűen el tudjuk végezni. Mélyebben berögzült és súlyosabb problémák esetén több kurzusra is szükség lehet.

Vállaljuk a kutyák 24 órás állandó szakszerű felügyeletét és 24 órás állatorvosi ügyeletét (hétvégén és ünnepnapokon is, szerződött állatorvossal).

A kutya egészséges, ápolt, tiszta külsejű, jól szocializált kell, hogy legyen, igazolható tulajdon joggal (kutya chip), és oltási könyvvel, féregtelenítve legyen (3 hónapon belül), érvényes veszettség elleni oltással (1 éven belül) és közösségbe vihető állatorvosi igazolással (1 héten belül) kell, hogy rendelkezzen.

A rehabilitációs kutyakiképzésünkre elhelyezésre kerülő kutyákról jelentkezési lapot készítünk, mely nyilvántartásunk is egyben.

A tulajdonos tudomásul veszi, hogy a kutya beköltözésekor előre kell kifizetni a rehabilitációs képzés teljes összegének 50%-át, távozáskor pedig a fennmaradó 50%-ot.

A vezetőség amennyiben állatorvosi beavatkozásra (műtét, eutanázia, stb.) kerül sor, értesíti a tulajdonost. Bármiféle döntésre csak a kutya tulajdonosa jogosult, mi nem dönthetünk. Kivétel, ha életmentő beavatkozásról van szó!

Egész Évben Nyitva !!!

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Támogatói bankszámla szám: OTP Bank /11743002-20208437/

Szerecz Kornél &

Szereczné Szatmári Krisztina

Cím: 7400 Kaposvár,

Kaposfüredi utca

Bejelentkezés:  

Telefon: 06-20-234-0144 

Email: info@kutyapalota.hu

Google+