"Kutyapalota" Kutyapanzió, Bentlakásos kutyakiképzés, Kutya rehabilitáció, Kutyanapközi

Kutyapanzió és napközi

"Kutyapalota"

3 hónapos kortól a Kutyapanzió mini, kis, közepes, nagy, óriás testű kutyák bentlakását tudja biztosítani. Kevés kutya létszámmal üzemel a panzió az egy időben fogadott kutyák száma maximum 15 fő. Vállaljuk részidőben, reggel 7.00 órától du. 17.00 óráig, mint kutyanapközi illetve 24 órás több napos időre, mint kutyapanzió a kedvencek megőrzését. A panzió a kutyusokat kizárólag előzetes bejelentkezés alapján, időpont egyeztetéssel fogadja.

Amit a gazdinak hoznia kell a panzióba:

- A kutyus fekhelye, plédje, törölközője, póráza, etető, itató tálkája, kedvenc játéka, étele, oltási könyve és közösségbe hozható állatorvosi igazolása aminek tartalmaznia kell, hogy egészséges a kutya és közösségbe hozható!!!!

1. A kutyapanzióban a kutyák elhelyezését az alábbi módon vállaljuk:

-több zárható külső kennel, EU. szabványnak megfelelő acél szerkezet, horganyzott lemez borítás, hungarocel szigetelés,  mosható burkolat, szigetelt fűtő panellal ellátott kutyaházak, nagy tágas füves udvar

-belső öszkomfortos, járólapos, redőnyös szoba, nagy tágas füves udvar

2. A kutyapanzióban a kutyák elhelyezésének feltételei:

-A kutya egészséges, ápolt, tiszta külsejű, jól szocializált legyen, igazolható tulajdon joggal (kutya chip), és oltási könyvvel, féregtelenítve legyen (3 hónapon belül), érvényes veszettség elleni oltással (1 éven belül) és közösségbe vihető állatorvosi igazolással (1 héten belül) rendelkezzen

-Hivatalosan veszélyesnek nyilvánított kutyát a kutyapanzióba nem fogadunk be.

3. A kutyapanzióban elhelyezésre kerülő kutyákról jelentkezési lapot készítünk, mely nyilvántartásunk is egyben.

4. A kutyapanzióban a panziós kutyák ellátásának folyamata:

-A kutyák egésznap zöld, árnyékos környezetben, szabadon mozoghatnak, igény szerint naponta egyszer vagy kétszer etetjük a gazda által hozott száraztáppal, reggeli, és esti órákban. Friss ivóvizet folyamatosan biztosítunk, az edényeket rendszeresen ellenőrizzük és tisztítjuk. Az udvar és kennelek takarítására minden nap reggel 7.00-kor kerül sor. A külső viacolor burkolatú területeket és kenneleket naponta nagynyomású mosóval tisztíjuk és domestossal fertőtlenítjük.

5. A kutyatulajdonos kötelezettségei:

-A kutyapanzióban, a „kutyák elhelyezésének feltételei” meglétéről szóban nyilatkoznia kell. (Ezek közül, bármelyik feltétel nem teljesülése esetén vállalja, az esetlegesen felmerülő plusz költségek fedezését, illetve a kutya azonnali elszállítását a panzióból!). Az oltási könyvet leadja a panziónak, a kutya ott tartózkodási időtartamára. Ha a kutya napi gyógyszerezésre szorul a tulajdonos a kutyapanzió részére köteles a beadásra szánt gyógyszert rendelkezésre bocsájtani és a kutya távozásakor a fent maradt gyógyszer mennyiséget magával vinni. Vállalja az előre nem látható okokból fakadó állatorvosi kezelés díját, mint plusz költséget. A panzióban az üzemeltető, tudomására hozza mindazon tudnivalókat, melyek a kutya jobb tartását szolgálják. Elfogadja, hogy a panzióban a kutyák étkeztetése száraz táppal történik, melynek fajtáját a gazda határozhatja meg. Tudomásul veszi, hogy a kutya beköltözésekor előre kell kifizetni a panzió teljes összegének 50%-át, kiköltözéskor pedig a fennmaradó 50%-ot és szükség szerint, az esetleges plusz költségeket. Hozzájárul, hogy amennyiben az adatlapon feltüntetett, panzió igénybevétel utolsó napjának lejárata után 15 naptári nappal sem jelentkezik a kutyáért, akkor a kaposvári menhelyre szállítjuk, vagy örökbe adjuk. Tudomásul veszi, hogy amennyiben a lejárati határidő után, jelentkezik a kutyáért, úgy az alapdíjon felül plusz napi díj kerül felszámításra.

6. Kutyapanzió kötelezettségei, vállalásai:

-A panzió a kutyák átvételét és kiadását naponta 7 óra és 19 óra között végzi. (Az ettől eltérő időpont csak külön egyeztetés alapján lehetséges) A panzió vállalja a kutyák 24 órás állandó szakszerű felügyeletét. A panzió 24 órás állatorvosi ügyelet alatt áll (hétvégén és ünnepnapokon is), szerződött állatorvossal. A panzió a hozott száraztápot, rágcsáló mentes, száraz, hűvös helyen tárolja. A panzió vállalja a rovarok és kártevők irtását, ha szükséges.  A panzió vállalja, hogy a panzióban lévő kutya étkezéseit, a tulajdonos igényei szerint végzi. (etetések száma, ideje, táp fajtája) Vállalja, hogy a jó gazda gondosságával bánik a rá bízott kutyákkal és mindenkor annak épségét tartja szem előtt. A panzió vállalja, hogy a kutyák által keletkező ürüléket saját telephelyén lévő komposztálóba vagy saját tulajdonát képező hulladéklerakó helyre elszállítja.

A panzió vezetősége amennyiben állatorvosi beavatkozásra (műtét, eutanázia, stb.) kerül sor, értesíti a tulajdonost. Bármiféle döntésre csak a kutya tulajdonosa jogosult, a panzió nem dönthet. Kivétel, ha életmentő beavatkozásról van szó!

Az érkezést vagy távozást minimum 1 órával megelőzően köteles a kutya tulajdonosa jelezni a panzió felé.

Egyéb szolgáltatások:

Bentlakásos kutyakiképzés, kutya rehabilitáció és kutya szocializáció illetve több kutya összeszoktatása 

Elérhetőség

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Szerecz Kornél &

Szereczné Szatmári Krisztina

Cím: 7400 Kaposvár,

Kaposfüredi. u. 8.

Bejelentkezés:  

Telefon: 06-20-234-0144 

Email: info@kutyapalota.hu

Google+