Menü
Kutyapanzió, Macskapanzió, Bentlakásos kutyakiképzés, szocializáció, rehabilitáció, Nem mindig látod, mi az, ami egy kutya vagy egy macska szívében rejlik, de ha bízol benne, esélyt adsz neki, hogy megmutassa, mire képes.
Kutyapanzió, Macskapanzió, Bentlakásos kutyakiképzés, szocializáció, rehabilitáció,

Kutyapanzió, napközi

"Kutyapalota"

2023-ban is 3 hónapos kortól korlátlan ideig a Panzió mini, kis, közepes, nagy, óriás testű kutyák szállását tudja biztosítani.

Vállaljuk részidőben, reggel 7.00 órától du. 17.00 óráig, mint kutyanapközi illetve 24 órás több napos időre, mint kutyapanzió a kedvencek megőrzését. 

Helyfoglalás : Sms-ben a 06-20-234-0144 számon

A kutyusokat kizárólag előzetes bejelentkezés alapján, időpont egyeztetéssel fogadjuk.

A kutyák átvételét és kiadását naponta Hétfő - Péntek: 7.00 és 19.00 Szombat - Vasárnap 8.00 és 19.00 között végezzük.

Az érkezést vagy távozást minimum 1 órával megelőzően köteles a kutya tulajdonosa jelezni a panzió felé.

Amit a gazdinak hoznia kell a panzióba:

- A kutya oltási könyve vagy útlevele.

1. A kutyapanzióban a kutyák elhelyezését az alábbi módon vállaljuk:

-több zárható külső kennel, EU. szabványnak megfelelő acél szerkezet, horganyzott lemez borítás, hungarocel szigetelés,  mosható járólapos burkolat, szigetelt fűtő panellal ellátott kutyaházak, nagy tágas füves udvar

-belső öszkomfortos, járólapos, redőnyös szoba, nagy tágas füves udvar

2. A kutyapanzióban a kutyák elhelyezésének feltételei:

-A kutya egészséges, ápolt, tiszta külsejű, jól szocializált legyen, igazolható tulajdon joggal (kutya chip), és oltási könyvvel, féregtelenítve legyen (3 hónapon belül), érvényes veszettség elleni oltással (1 éven belül) 

-Hivatalosan veszélyesnek nyilvánított kutyát a kutyapanzióba nem fogadunk be.

3. A kutyapanzióban elhelyezésre kerülő kutyákról jelentkezési lapot készítünk, mely nyilvántartásunk is egyben.

4. A kutyapanzióban a panziós kutyák ellátásának folyamata:

-A kutyák egésznap zöld, árnyékos környezetben, szabadon mozoghatnak.

Igény szerint naponta egyszer, kétszer vagy háromszor etetjük kétféle a tulajdonos álltal válaszható száraztáppal amelyek az alábbiak: Josera, Platinum, aminek mennyiségét a kutya tulajdonosa határozza meg. (Árak az árlista menűben) Friss ivóvizet folyamatosan biztosítunk, az edényeket rendszeresen ellenőrizzük és tisztítjuk.

Az udvar és kennelek takarítására minden nap reggel 7.00-kor kerül sor. A külső viacolor burkolatú területeket és kenneleket naponta nagynyomású mosóval tisztíjuk és domestossal fertőtlenítjük.

5. A kutyatulajdonos kötelezettségei:

-A kutyapanzióban, a „kutyák elhelyezésének feltételei” meglétéről szóban nyilatkoznia kell. (Ezek közül, bármelyik feltétel nem teljesülése esetén vállalja, az esetlegesen felmerülő plusz költségek fedezését, illetve a kutya azonnali elszállítását a panzióból!).

Az oltási könyvet leadja a panziónak, a kutya ott tartózkodási időtartamára.

Ha a kutya napi gyógyszerezésre szorul a tulajdonos a kutyapanzió részére köteles a beadásra szánt gyógyszert rendelkezésre bocsájtani és a kutya távozásakor a fent maradt gyógyszer mennyiséget magával vinni. Vállalja az előre nem látható okokból fakadó állatorvosi kezelés díját, mint plusz költséget.

A panzióban az üzemeltető, tudomására hozza mindazon tudnivalókat, melyek a kutya jobb tartását szolgálják.

Elfogadja, hogy a panzióban a kutyák étkeztetése száraz táppal történik, melynek fajtáját a a panzió határozza meg.

A kutyatulajdonos elfogadja, hogy a Megbízott nem tehető feleőssé a kutya sérüléseiért, betegségéért, haláláért.

Tudomásul veszi, hogy a kutya beköltözésekor előre kell kifizetni a panzió teljes összegének 50%-át, kiköltözéskor pedig a fennmaradó 50%-ot és szükség szerint, az esetleges plusz költségeket.

Hozzájárul, hogy amennyiben az adatlapon feltüntetett, panzió igénybevétel utolsó napjának lejárata után 15 naptári nappal sem jelentkezik a kutyáért, akkor a kaposvári menhelyre szállítjuk, vagy örökbe adjuk. Tudomásul veszi, hogy amennyiben a lejárati határidő után, jelentkezik a kutyáért, úgy az alapdíjon felül plusz napi díj kerül felszámításra.

6. Kutyapanzió kötelezettségei, vállalásai:

A panzió a kutyák átvételét és kiadását naponta 7 óra és 19 óra között végzi.  A panzió vállalja a kutyák 24 órás állandó szakszerű felügyeletét. A panzió 24 órás állatorvosi ügyelet alatt áll (hétvégén és ünnepnapokon is), A panzió a száraztápot, rágcsáló mentes, száraz, hűvös helyen tárolja. A panzió vállalja a rovarok és kártevők irtását, ha szükséges.  A panzió vállalja, hogy a panzióban lévő kutya étkezéseit, a tulajdonos igényei szerint végzi. (etetések száma, ideje) Vállalja, hogy a jó gazda gondosságával bánik a rá bízott kutyákkal és mindenkor annak épségét tartja szem előtt. A panzió vállalja, hogy a kutyák által keletkező ürüléket saját telephelyén lévő komposztálóba vagy saját tulajdonát képező hulladéklerakó helyre elszállítja.

A panzió vezetősége amennyiben állatorvosi beavatkozásra (műtét, eutanázia, stb.) kerül sor, értesíti a tulajdonost. Bármiféle döntésre csak a kutya tulajdonosa jogosult, a panzió nem dönthet. Kivétel, ha életmentő beavatkozásról van szó!

Egész Évben Nyitva !!!

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Támogatói bankszámla szám: OTP Bank /11743002-20208437/

Szerecz Kornél &

Szereczné Szatmári Krisztina

Cím: 7400 Kaposvár,

Kaposfüredi utca

Bejelentkezés:  

Telefon: 06-20-234-0144 

Email: info@kutyapalota.hu

Google+