Menü
Kutyapanzió, Macskapanzió, Bentlakásos kutyakiképzés, szocializáció, rehabilitáció, Nem mindig látod, mi az, ami egy kutya vagy egy macska szívében rejlik, de ha bízol benne, esélyt adsz neki, hogy megmutassa, mire képes.
Kutyapanzió, Macskapanzió, Bentlakásos kutyakiképzés, szocializáció, rehabilitáció,

Macskapanzió, napközi

"Kutyapalota"

2023-ban is 3 hónapos kortól korlátlan ideig a Panzió macskák szállását tudja biztosítani.

Vállaljuk részidőben, reggel 7.00 órától du. 17.00 óráig, mint macskanapközi illetve 24 órás több napos időre, mint macskapanzió a kedvencek megőrzését.

Helyfoglalás : Sms-ben a 06-20-234-0144 számon

A macskákat kizárólag előzetes bejelentkezés alapján, időpont egyeztetéssel fogadjuk.

A macskák átvételét és kiadását naponta Hétfő - Péntek 7.00 és 19.00 Szombat - Vasárnap 8.00 és 19.00 között végezzük.

Az érkezést vagy távozást minimum 1 órával megelőzően köteles a macska tulajdonosa jelezni a panzió felé.

Amit a gazdinak hoznia kell a panzióba:

- A macska oltási könyve vagy útlevele.

1. A macskapanzióban a macskák elhelyezését az alábbi módon vállaljuk:

-több zárt belső boxban, mosható járólapos burkolat, szigetelt fűtőtt, öszkomfortos, redőnyös helységben,

2. A macskapanzióban a macskák elhelyezésének feltételei:

-A macska egészséges, ápolt, tiszta külsejű, jól szocializált legyen, igazolható tulajdon joggal (macska chip), és oltási könyvvel, féregtelenítve legyen (3 hónapon belül), érvényes veszettség elleni oltással (1 éven belül)

3. A macskapanzióban elhelyezésre kerülő macska jelentkezési lapot készítünk, mely nyilvántartásunk is egyben.

4. A macskapanzióban a panziós macskák ellátásának folyamata:

Igény szerint naponta egyszer, kétszer vagy háromszor etetjük háromféle a tulajdonos álltal válaszható száraztáppal amelyek az alábbiak: Josera, Platinum, RoyalCanin aminek mennyiségét a macska tulajdonosa határozza meg. (Árak az árlista menűben) Friss ivóvizet folyamatosan biztosítunk, az edényeket rendszeresen ellenőrizzük és tisztítjuk.

A helységek és az almos ládák takarítására minden nap reggel 7.00-kor kerül sor domestossal fertőtlenítjük.

5. A macskatulajdonos kötelezettségei:

-A macskapanzióban, a „macska elhelyezésének feltételei” meglétéről szóban nyilatkoznia kell. (Ezek közül, bármelyik feltétel nem teljesülése esetén vállalja, az esetlegesen felmerülő plusz költségek fedezését, illetve a kutya azonnali elszállítását a panzióból!).

Az oltási könyvet leadja a panziónak, a macska ott tartózkodási időtartamára.

Ha a macska napi gyógyszerezésre szorul a tulajdonos a kutyapanzió részére köteles a beadásra szánt gyógyszert rendelkezésre bocsájtani és a macska távozásakor a fent maradt gyógyszer mennyiséget magával vinni. Vállalja az előre nem látható okokból fakadó állatorvosi kezelés díját, mint plusz költséget.

A panzióban az üzemeltető, tudomására hozza mindazon tudnivalókat, melyek a macska jobb tartását szolgálják.

Elfogadja, hogy a panzióban a macskák étkeztetése száraz táppal történik, melynek fajtáját a a panzió vagy a tulajdonos határozza meg.

A macskatulajdonos elfogadja, hogy a Megbízott nem tehető feleőssé a macska sérüléseiért, betegségéért, haláláért.

Tudomásul veszi, hogy a macska beköltözésekor előre kell kifizetni a panzió teljes összegének 50%-át, kiköltözéskor pedig a fennmaradó 50%-ot és szükség szerint, az esetleges plusz költségeket.

Hozzájárul, hogy amennyiben az adatlapon feltüntetett, panzió igénybevétel utolsó napjának lejárata után 15 naptári nappal sem jelentkezik a macskájáért, akkor a kaposvári menhelyre szállítjuk, vagy örökbe adjuk. Tudomásul veszi, hogy amennyiben a lejárati határidő után, jelentkezik a macskájáért, úgy az alapdíjon felül plusz napi díj kerül felszámításra.

6. Kutyapanzió kötelezettségei, vállalásai:

A panzió a macskák átvételét és kiadását naponta 7 óra és 19 óra között végzi. A panzió vállalja a macskák 24 órás állandó szakszerű felügyeletét. A panzió 24 órás állatorvosi ügyelet alatt áll (hétvégén és ünnepnapokon is) A panzió a száraztápot, rágcsáló mentes, száraz, hűvös helyen tárolja. A panzió vállalja a rovarok és kártevők irtását, ha szükséges. A panzió vállalja, hogy a panzióban lévő macskák étkezéseit, a tulajdonos igényei szerint végzi. (etetések száma, ideje) Vállalja, hogy a jó gazda gondosságával bánik a rá bízott macskákkal és mindenkor annak épségét tartja szem előtt. A panzió vállalja, hogy a macskák által keletkező ürüléket saját telephelyén lévő komposztálóba vagy saját tulajdonát képező hulladéklerakó helyre elszállítja.

A panzió vezetősége amennyiben állatorvosi beavatkozásra (műtét, eutanázia, stb.) kerül sor, értesíti a tulajdonost. Bármiféle döntésre csak a macska tulajdonosa jogosult, a panzió nem dönthet. Kivétel, ha életmentő beavatkozásról van szó!

Egész Évben Nyitva !!!

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Támogatói bankszámla szám: OTP Bank /11743002-20208437/

Szerecz Kornél &

Szereczné Szatmári Krisztina

Cím: 7400 Kaposvár,

Kaposfüredi utca

Bejelentkezés:  

Telefon: 06-20-234-0144 

Email: info@kutyapalota.hu

Google+