Egész Évben Nyitva !!!

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Támogatói bankszámla szám: OTP Bank /11743002-20208437/

Szerecz Kornél &

Szereczné Szatmári Krisztina

Cím: 7400 Kaposvár,

Kaposfüredi utca

Bejelentkezés:  

Telefon: 06-20-234-0144 

Email: info@kutyapalota.hu

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#102 - Fati2021.06.16. 15:57

Kedves Kriszti és Kornél!

Örülök, hogy rátok találtam. Első alkalommal kissé tartottam attól, hogy jó helyre adom e ki a kis rosszcsontom! És kellemesen kellett csalódnom! Az a pozitivum amit láttam nálatok az nagyon is jó érzéssel töltött el! Az, hogy mennyire tud örülni Nektek Bogyó teljes mértékben felemelő érzés! És ahogyan látom rajte szeret Hozzátok járni! Akárhányszor indulunk el itthonról már tudja, hogy hova megyünk és már bevan pörögve!
Nem ez volt az első és nem is az utolsó alkalom, h vigyem hozzátok!
Bármikor rátok bíznám!
Köszönjük szépen!
Bogyó, Isti, Fati

#101 - Dr. Vitéz József2021.06.16. 14:45

Kedves Krisztina és Kornél !
Amit most irok , azt a Misikutyám szeméböl olvasom :
Milyen jó, hogy már három éve hozzátok járok nyaralni , néha hétvégezni , igaz elejében rendet kellett tanulnom mert az én gazdim (remélem ez köztünk marad) egy kicsit rendetlen de engem nagyon szeret. Ha valamilyen vezényszót elfelejt, engem kérdez : hogy is mondta ezt a Kornél ? Ilyenkor én behúzom a farkamat és olyan szépen nézek rá , hogy már is abba marad az „idómitás“ s mind a ketten boldogok vagyunk. Ilyenkor elökap egy ütött- kopott teniszlabdát és olyan messze eldobja , hogy néha alig látom ,de én akár a világ végéröl is visszahozom neki.
Hát igy élünk mi , azt hiszem , boldogan.
Ettöl csak egy nagyobb örömöm van , ha a gazdi rám adja a kutyahámot s az autó hátsó ülésére ültet s bekapcsólja a biztonsági övet (különben az anyósüléssen ülök - de erröl sem szabad beszélni - és elindulunk Kaposvár felè .
Már a kapú elött tudom , hogy kik várnak rám s az örömtöl majd a szivem szakad meg, nyilik a kapú és én a két hátsomon ugrálva nyalom s ölelgetem Krisztinát és Kornélt (persze ezt se volna szabad) de hát kit érdekel ha valaki valakiket szeret az szeret.
Különben van még egy nevem s ezt a Kornéltól kaptam : Okos !
De annak is nagyon örülök, ha jön a gazdi értem, mert akkor lesz egy kis rendetlenség s mi kutyák azt is nagyon szeretjük (de ezt nem kell feltétlen a Kornélnak megmondani ).
Szeretettel
Misi (az Okos)

#100 - Márk2021.06.16. 13:00

Először is szeretném megköszönni a barátságos fogadtatást, jó volt hozzátok érkezni, így bizalommal mertem otthagyni "gyermekemet", Dextert.
Nem utolsó vendégek voltunk nálatok, még érkezünk hozzátok párszor! :)
Köszönöm a gondoskodást, foglalkoztatást! :)

Márk

#99 - Eszter2021.06.16. 11:59

Sziasztok! :)

Nagyon köszönjük, hogy mindig ilyen rugalmasan, kedvesen es szakértelemmel fogadtok minket.
Dózer, Sebi és Eszter

#98 - Hucsek Éva2021.06.16. 11:51

Visszatérő vendégek a kis kedvenceink a Kutyapalotában. Kutyusaink összeszoktatásában, szocializációjában kértük Kriszti és Kornél segítségét. Orion és Häagen-Dazs most már jól kijön egymással, de ehhez Ti kellettetek.
Kiváló szakemberek vagytok és nagyon segítőkészek.
Köszönjük a gondoskodó szeretetet, törődést????

Évi, Ágnes, Häagen-Dazs és Orion

#97 - Orbán Krisztina2021.06.16. 11:46

Egy halaszthatatlan utazás miatt kellett a kiskutyánknak egy biztonságos helyet találnunk, amíg mi távol voltunk, erre a Kutyapalota tökéletes hely volt :) Eleinte aggódtam, mert már a kutyusunk idős és nem szokott idegen helyen lenni. De aggódalomra semmi okom nem volt. Nagyon jól érezte magát, nem volt semmi probléma, a többi kutyussal is jól kijött :) Köszönjük!

#96 - Orosz Anett2021.06.16. 11:30

Sokadszorra jártak már ott a kutyusaink megfelelő szakértelem családias légkör csak ajánlani tudom.

Köszönünk mindent !

#95 - Sürge Szilvia2021.06.16. 11:25

Fontos, hogy biztonságban tudjam Mollyt, ha elutazunk és nem tudjuk magunkkal vinni. A Kutyapalota az a hely, ahol jól érzi magát én pedig 100%-ig nyugodt lehetek. Köszönöm Nektek Kriszti és Kornél! ????

#94 - Renata Toth2020.09.20. 12:21

Nyaralás miatt kerestünk egy biztonságos helyet a kutyáinknak, Kornélt régóta ismerjük már, így nem volt kérdés, hova visszük őket "panzióztatni". A két kutyánk mentett, pár hónapja vannak nálunk, ez volt az első alkalom, hogy több napig voltunk távol tőlük, így volt az elején részünkről egy kis izgalom.. De! Krisztából és Kornélból olyan nyugalom és profizmus áradt, hogy az aggodalmunk és kétségünk rögtön elillant. Amikor mentünk a kutyákért, ők teljesen boldogan fogadtak minket, abszolút otthonosan érezték magukat a Kutyapalotában! Köszönjük Nektek!
Mindenkinek ajánljuk ezt a helyet, a saját pozitív tapasztalatunk alapján!

Cuki, Hugó, Zsolti, Reni

#93 - Gém Rebi2020.08.20. 19:42

Mindenkinek nagyon tudom ajánlani ezt a helyet! Kedvesek, segítőkészek és hálásak vagyunk azért is, ha esetleg az utolsó pillanatban szólunk és befogadjátok Zarát és Zeuszt. :) nagyon élvezik az ott létet és tudjuk, hogy biztonságban vannak a szőrös gyerkőceink!
Köszönünk mindent!
Zara, Zeusz, Rebi, Ádi