Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#80 - Denes-Heger Edda2019.09.11. 21:26

Minden a legnagyobb rendben Volt. 1 hetet Volt Ott a 7,5 honapos Eduska.Tovabbi sok sikert!

#79 - Papp Kyra2019.09.11. 16:24

Kedves Krisztina és Kornél
Mi augusztusban kértük tőletek hogy vigyázzatok a mi kis 1 éves tacsinkra 5 napot .
Egy kicsit féltünk mert még soha nem volt tőlünk távol egy napot sem.
Nagy megdöbbenésünkre viszont mikor haza hoztuk fél óra múlva elkezdett sírni mert kereste az ott szerezett kis kutya barátait.
Ami persze azt jelenti hogy a mi kis Miánk tökéletesen érezte magát.
Hálásak vagyunk nektek ezért a gondoskodásért amit nyujtottatunk neki illetve nekünk..
Máskor is szívesen vesszük igénybe ezt a szeretet teljes gondoskodást amit kaptunk .
Szép napot nektek Mia és családja ????

#78 - Koma Diána2019.08.21. 19:07

Kicsit félve hagytuk ott 6 hónapos yorkinkat 6 napra,de aztán amikor érdeklődtem,küldtek videót és megnyugtattak,hogy minden rendben.Kedvesek,közvetlenek voltak találkozáskor.Legközelebb is odaviszem ha nem tudom magammal vinni.Ajánlani tudom csak mindenkinek.Kicsit nagy volt a nyűzsi amikor mentünk érte,nagyon elfoglaltak,tiszta családias környezet.Köszönök még egyszer mindent????????????

#77 - Zsófi2019.08.05. 15:46

Kedves Kutyapalota!

A mi kis franciabulldink júniusban vendégeskedett Nálatok!
Nagyon szépen köszönjük a szuper ellátást és odafigyelést és persze azt, hogy nagyon rugalmasak voltatok!
Csak ajánlani tudom a Kutyapalotát másnak is!
Köszönjük mégegyszer! Ha legközelebb is van rá mód, Lucát Hozzátok viszem!

#76 - Kardos Beáta2019.07.30. 21:13

Kedves Kriszti és Kornél,
A mi kutyánk, ha ember gyerek lenne biztosan rajta lenne a bélyeg: hiperaktív. Mi tudjuk normális, ahogy a gyerekek között is az ha valaki energikusabb. Viszont az nem magától értetődő, hogy mások is elfogadják a labrador kölykünk. Nálatok biztos vagyok benne, hogy jó kezekben van és pozitív fegyelmezésben van része. Miért vagyok ebben olyan biztos? Mert múltkor úgy sétált be Krisztivel és Kornélkával a hátsó udvarra mintha a gazdái lennének. Amitől természetesen először elszomorodtam, hogy az a fránya eb már rám se hederít. Azonban tudom, hogy neki így a jó ha nem szomorkodik utánunk és mi is nyugodtan pihenhetünk. Köszönjük nektek és nem sokára újra visszük Bejglit :) üdv Bea

#75 - Győrfi Krisztina2019.07.30. 16:01

Kedves Kornél és Kriszta! Egy remek helyen, kedves és odaadó gondozók felügyelete alatt, vidám kutyusok között "táborozott" Chili 8 napot. Köszönünk szépen mindent! Üdvözlettel: V. Krisztina

#74 - Antal Ildikó2019.07.30. 12:11

Kedves Kriszti és Kornél!

Köszönöm, hogy amíg gazdim nyaralt Ti vigyáztatok Rám. Kezdetben egy kicsit félénk voltam, de a 12. nap után már nem akartam haza menni. Jövő hónapban ismét megyek hozzátok. A kaja, amit ajánlottatok a gazdimnak, az is nagyon-nagyon finom.
Már alig várom, hogy újra mehessek.
Sziasztok.
Füleske és gazdija

#73 - Antal Ildikó2019.07.30. 12:09

Kedves Kriszti és Kornél!

Köszönöm, hogy amíg gazdim nyaralt Ti vigyáztatok Rám. Kezdetben egy kicsit félénk voltam, de a 12. nap után már nem akartam haza menni. Jövő hónapban ismét megyek hozzátok. A kaja, amit ajánlottatok a gazdimnak, az is nagyon-nagyon finom.
Már alig várom, hogy újra mehessek.
Sziasztok.
Füleske és gazdija

#72 - Szigeti-Szerémy Eszter2019.07.30. 11:28

Köszönjük hogy Nektek köszönhetően nyugodtan elutazhattunk egy hétre, mert tudtuk, Furi remekül érzi magát és a családja hiányát abszolút kárpótolja a rengeteg kutyapajtival való egész napos játék. Egy vidám, boldog kutyus várt minket tele új élményekkel, akinek ez így sokkal inkább volt egy önfeledt nyaralás mintha elvittük volna magunkkal egy hosszú és számára unalmas útra. Köszönjük!

#71 - Lajos Andika2019.07.30. 11:09

Kedves Kornél és Kriszta én a Néró vagyok.A kis Yorki. Be vallom őszintén mikor a Gazdik oda vitték hozzátok kicsit féltem a többi társaktol, de nagyot tévedtem. Igen elő kelő hely be fogadták engem rólatok nem is beszélve nagyon szerették bennünket és mindegyik azt mondta, hogy szeret oda járni. Én mondtam Gazdijaimnak bár mikor ott hagyhatnak mert nagyon jó helyem van. Gazdijaim is és én is nagyon köszönünk mindent. Mindenkinek merem ajánlani. Igazi jó hely. Köszönjük