Egész Évben Nyitva !!!

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Támogatói bankszámla szám: OTP Bank /11743002-20208437/

Szerecz Kornél &

Szereczné Szatmári Krisztina

Cím: 7400 Kaposvár,

Kaposfüredi utca

Bejelentkezés:  

Telefon: 06-20-234-0144 

Email: info@kutyapalota.hu

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#13 - Tinusz Vanda2018.01.24. 17:15

Soha nem hagytam Vacak nevű kutyámat másra! Eltelt közös 4 évünk szinte szimbiózisban telt. De egyszer mindennek eljön az ideje....Nem bántam meg, hogy Benneteket választottalak! Kriszti, Kornél! Mérhetetlenül hálás vagyok a gondoskodásért! A kutyu kivirulva jött haza. Olyan szeretettel váltatok el tőle, amiről én nem gondoltam, hogy létezik. JÓ HELYEN VOLT, ez a lényeg! Legközelebb is megyünk!:))))

#12 - Sárdiné Doma Hilda2018.01.16. 14:34

Hálás szívvel szeretném megköszönni a minden tekintetben kiváló gondoskodást, törődést, szeretetet, amiben Spyke kutyusunkat részesítettétek! Szemmel láthatóan boldogságban telt el a 20 nap amit Nálatok töltött. Csak a legjobbakat tudom mondani Rólatok, meleg szívvel tudom ajánlani mindenkinek, kitűnő a hely, a hozzáállás. Most voltunk először, de a tapasztaltak után, nem utoljára! Köszönjük szépen!

#11 - Baksa Beáta2017.10.12. 09:15

Hálás szívvel szeretnénk megköszönni, azt a kedvességet és figyelmességet, amit az első pillanattól kezdve éreztünk gazdiként. Azonnal éreztük a bizalmat és hát ahogy a mi Rocco nevű kiskutyusunkkal törödtetek, tanítgattátok és SZERETGETTÉTEK helyettünk is, azt meg sem tudjuk szavakkal köszönni!! A Jó Isten áldjon meg benneteket és adjon nektek továbbra is erőt és szeretetet❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

#10 - Vető Tamásné2017.09.27. 15:06

Beksz kutyusom bentlakásos kutyakiképzésen vett részt, az eredmény lenyűgöző. Krisztina, Kornél, nagyon köszönöm a sok törődést szeretete, és nem utolsó sorban a tudást, ami elvarázsolt minket!
KÖSZÖNÖM!

#9 - Rami2017.08.31. 08:24

Coco nevü kutyuskánkat másfél napra adtam be panzióba, először féltem hogy idegen hely, és idegen emberek veszik körül, de mikor elvittem hozzájuk Cocot kedvesek és barátságossak voltak az első pillantásra! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm szépen! Még jövünk :)

#8 - Vörös Márk2017.08.26. 11:00

Monroe és Peti nevű kiskutyáinkat 1 hetes panzióba adtuk be. Mindkettejükön érezni lehetett, hogy nagyon jól érezték magukat és nagyon jó helyük volt.
Monroe nevű kis kutyánk szocializációban is részt vett mert nem nagyon jött ki más kutyusokkal de a képek alapján amit az edzésről kaptunk minden rendben működött.
Köszönjük szépen a segítséget, csak ajánlani tudom Kornélékat!

#7 - Kacsora Szabolcs2017.08.22. 18:10

Masni nevű "kis"kutyánk, egy 15 napos tréningen vett részt. A szolgáltatásról csakis megelégedéssel írhatok. Egy csodát műveltek ezzel a kiskutyával! Ezt nagyon őszintén írom. Egy közepes testalkatú kutyának hoztuk el, de azóta kiderült, hogy ez korántsem felel meg a valóságnak (keverék, talán cane corso-labrador)! Nagyon kajla volt, rombolt, bontott, borított mindent és mindenkit. Elutaztunk 2 teljes hétre itthonról, és egy "másik" kutyát kaptunk vissza. Már a kocsiban hazafelé furcsa volt, hogy nem ugrál, "tud viselkedni", nem nyálaz, nem furakodik. Azóta egy álom a sétáltatás, mert lehet közben telefonon akár megbeszélést is tartani! Egyszóval fegyelemezett (!!!) kutyát kaptunk "örökültünk"! Köszönöm, és hálás vagyok!

#6 - Béres Kata2017.08.21. 21:14

Rocco nevű staffordunk a nyaralásunk alatt egy hetet töltött a panzióban.Nagyon pozitív véleményünk van a helyről.Igazi kutyabarát hely.Szeretik a kutyát,foglalkoznak vele és a legfontosabb szakmailag maximálisan felkészültek.A fogadtatás és a búcsú is nagyon tuti volt.Csak ajánlani tudom őket.A nyaralás alatt kaptunk képeket is kedvencünkről.Szóvan ötös skálán egy nagy 5!!!!!!

#5 - Hegedüs Ildikó2017.08.10. 00:29

1 éves shiba inu" Mazda" kutyánk 15 napot töltött bentlakásos kutyakiképzésen.Nagyon megvagyunk elégedve az itt eltöltött napok eredményeivel.Egy teljesen nyugodt,kiegyensúlyozott,alap parancsokat teljesítő kutyust kaptunk vissza.Mindenkinek ajánlani tudom a Kutyapalotát.Köszönetet szeretnék mondani Krisztának és Kornélnak az eredményes és kitartó munkájukért!

#4 - Sárdi Petra2017.08.09. 09:29

1,5 éves energiabomba, drótszőrű tacsink Nimród a panzióban töltött 9 napja alatt sokat változott.Higgadtabb lett, megszerette a többi kutyát és szerelembe esett. :-) Mi gazdik pedig hálásak vagyunk azért a szeretetért és gondoskodásért, ami őt körülvette és mi a távollétünket nyugodtan tölthettük.Biztosan érkezünk még! Köszönünk mindent, csak így haladjatok tovább a megkezdett, igazán lelkiismeretes úton. :-)