Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#23 - Juhász Zsolt2018.06.07. 20:47

Kedves Kornél!
Ismered a kutyánk történetét (6 hónapos kaukázusi), nem részletezném, de nagyon köszönöm a segítséget. Alig várja a napi gyakorlásokat. Parancs szavak nélkül is végrehajtja a gyakorlatokat.
Mindenképpen hozzád viszem továbbképzésre.
További sok sikert!
Köszönjük

#22 - Árki-Szabó Petra2018.06.05. 21:47

Kedves Krisztina és Kornél!
Köszönjük a tanítást a hozzáértést és nem utolsó sorban a szeretetet amit a két éves bull mix Lokink iránt mutattatok. Januárban volt először nálatok 4 napig panzióban. Az elején kicsit izgultam hogy milyen lesz ez a pár nap nélküle, hogy fogja érezni magát, de ahogy odaértünk hozzátok, minden izgalmam elmúlt mert tudtam hogy Loki jó kezekben van és még jönni fogunk. Most májusban el is érkezett ez a pillanat a 15 napos képzés gyanánt és teljesen levagyunk nyűgözve. Nagyon hálásak vagyunk nektek, további sok sikert kívánunk és még találkozunk :) köszönjük Petra

#21 - Bokorné Tünde2018.06.02. 18:03

7 hónapos dobermann kutyusomat (Medox) bíztam 4 napra Krisztinára és Kornélra! El sem tudtam képzelni, milyen idegenekre hagyni a szeretett és féltett kutyámat! Borzasztó volt elválni tőle, de Krisztina és Kornél hihetetlen nyugalommal, szeretettel és szakértelemmel kezelték a helyzetet! Aggódó gazdaként esténként bombáztam a kérdéseimmel, sms-eimmel őket és Ők, bár nagyon elfoglaltak voltak, mégis válaszoltak és megnyugtattak! Fényképeket is készítettek Mediről, amelyen látom, hogy boldog volt náluk abban a 4 napban! Játszhatott kutyusokkal szabadon és szerető gondoskodással látták el, oktatták, sőt sétáltatták is Krisztináék! El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok nekik (Kutyapalota), hogy innentől nyugodt szívvel hagyhatom rájuk Medit, ha nem tudjuk magunkkal vinni, vagy ha nem lesz kire hagyni! Krisztina és Kornél igazi kutyákkal "suttogók"! Köszönöm!!!!! Nagyon jó, hogy vagytok és hogy ilyen elhivatottak vagytok!

#20 - Kozmóczki Diana2018.06.02. 10:57

A 4 hónapos kisvizslámmal április közepén még egyáltalán nem tudtuk,hogy pár nappal később Krisztina és Kornél kapujában állunk majd.Nagyon hálás vagyok,hogy segíteni tudtak a bajban és fogadták Alízt.Kennelhez szoktatást kértem,mára normalizálódott a bezárás és nincs vele probléma.Mégegyszer köszönök mindent!!!

#19 - György Anna2018.05.28. 14:49

Szuper hely, Coco nagyon imádja, minden héten megy, és imádja. Szakértelem, és tökéletes bánásmód. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom, és köszönjünk a gondoskodást. :)

#18 - Stang Réka2018.05.27. 22:09

Szuper, hogy van olyan hely ahova örömmel és nem lelkiismeretfurdalással visszük Drazsét, ha nem tud velünk utazni. Ti ilyen helyet hoztatok létre. Nagyon köszi a gondoskodást!

#17 - Viczián Éva2018.05.23. 09:33

Nagyon megvagyunk elégedve a munkátokkal! A Lajos (pitbull) nagyon sokat fejlődött, komolyodott :) Csak ajánlani tudom mindenkinek a Kutyapalotát, ahol nagy szeretettel és hozzáértéssel gondoskodtok az ott elhelyezett kutyákról, cicákról.
Köszönünk mindent!

#16 - Posza Andrea2018.05.23. 09:31

Kedves Kriszta és Kornél!
Nagyon szépen köszönjük azt a hozzáértést, szeretetet amit Fahéj (8 hónapos francia bulldog) iránt mutattok minden alkalommal, amikor nálatok van! Megnyugtató érzés, hogy jó helyen, gondos kezek között, fegyelmezett és egèszséges kutyabarátokkal tölti az idejét.
A 2 hetes iskola nagyon jót tett neki, nagyon fegyelmezetten sétál, parancsszóra ül és fekszik.
További sok sikert, boldog kutyusokat és elégedett gazdikat kívánok nektek! Andi

#15 - Ildikó2018.03.26. 15:22

Kedves Kriszta és Kornél ! Nagyon hálás vagyok , hogy kutyusomat (10 hónapos golden ) és cicámat is a gondjaitokra tudtam bízni . A 15 napos bentlakásos oktatás csodát tett kutyusommal !! Első szóra , gyönyörűen hajtja végre a feladatokat . Ezen felül külön hálás vagyok azért , hogy a tanítás mellett szeretetet és törődést is kaptak !!Nagyon köszönöm!!! Megnyugtató érzés , hogy bármikor szeretettel fogadjátok őket ! Hamarosan ismét találkozunk ! Jó egészséget kívánok nektek ! Ildikó

#14 - BOROS ÁRPÁD2018.03.13. 14:17

Kedves Krisztina és Kornél nálatok töltött 15 napot 10 honapos boxer kutyám nagyon köszönöm nektek a profi hozzá állást
megváltozott nem pakol fegyelmezett ahogy egy kölyök kutyushoz illik minden nap foglalkozom vele ahogy kell és követem az utasitást amit adtatok család is meglepödött változáson nagyon szép hivatásotok van hamarossan találkozunk
jó egézséget árpi