Cég információ

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Támogatói bankszámla szám: OTP Bank /11743002-20208437/

Szerecz Kornél &

Szereczné Szatmári Krisztina

Cím: 7400 Kaposvár,

Kaposfüredi. u. 8.

Bejelentkezés:  

Telefon: 06-20-234-0144 

Email: info@kutyapalota.hu

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#70 - András2019.07.30. 10:57

Szeder kutyánk 9 napot töltött a Kutyapalotában és azt mesélte, hogy jól érezte magát, jól kijött minden társával.
Ajánlani tudom mindenkinek, aki jó helyen szeretné tudni a kutyáját mondjuk szabadsága alatt.
Köszönjük, szerintem még visszatérünk!
:-)

#69 - Eper2019.07.14. 13:33

Kedves Kornél, Kriszta!

Köszönöm hogy vigyáztatok rám, míg nem lehettem a gazdáimmal.
Előszőr elcsüggedtem hogy nincsenek velem, de próbáltam érdeklődéssel fordúlni új falkámhoz.
Aztán gyorsan rájöttem, hogy beszéltek kutya nyelven. Értettük, és megértettük egymást. Figyeltelek Benneteket, éreztem a magabiztosságotokat, amit megnyugtatott. Eztán már ismét kerek volt a Világ. Éreztem, hogy biztonságban vagyok, gondoskodtok rólam.
Nagyon jól éreztem magam Nálatok, szeretettel gondolok rátok, várom az újabb találkozást!

Eper

ui: Jól megy a pórázon való séta. Végre megértettem mit akar a gazdi, amikor a nyakamba akasztja! Köszönet érte, így nekem is jobb.

#68 - H. Zsuzsanna2019.07.02. 19:22

Egyik ismerősünk ajánlására kerestük meg ezt a panziót Pécsről.
A lehető legjobb döntés volt, hogy ide vittük a kutyánkat, akit egészségesen, életvidáman kaptunk vissza.
Ezúton is köszönjük szépen!

#67 - P. Marianna2019.06.30. 10:27

Kedves Krtiszti és Kornél! Köszönjük a helyet, hogy ismét vigyáztatok családi kutyusunkra. Vidám, jókedvű kutyust kaptunk vissza. Örülök, hogy számíthattunk a szakértelmetekre. Üdvözlettel: P. Marianna

#66 - Füzi Gábor és Szabó Timea2019.06.16. 14:27

A Mi Dunink 6 napot töltött a panzióba először Nélkülünk az előző hozzászólások nagyban megerősítettek hogy hozzátok vigyük hogy vigyázzatok rá . Boldog vidám kutyus várt minket köszönjük hogy vigyáztatok rá és tanítottátok . : ))))

#65 - Héjjas Bernadett2019.06.07. 17:48

Boni egy éjszakát töltött a panzióban. Sok hasznos tanàcsot kaptunk. Köszönjük! Még biztosan jövünk.???? Üdv Boni és a család

#64 - Horváth Eszter2019.05.07. 11:30

A legjobb döntés volt Kriszti és Kornél gondjaira bízni kiskutyánkat a jelenleg 5 hónapos labradort, Alexet. A kutyus 10 hetes kora óta tölt náluk minden hétköznapot a napköziben, hiszen mindennapos elfoglaltságaink miatt, akár 12 órára is magára kellett volna hagynunk a kis kölyköt. Alex kutyánk minden reggel ugrándozik örömében, amikor induláskor meglátja kezünkben a napközis csomagját (itatótál, kutyatáp, eü.kiskönyv, póráz). Boldog, vidám, kaja kiskutya. Köszönjük szépen! Köszönjük a sok jó tanácsot és javaslatot is, azt, hogy bármilyen problémával fordulhatunk Hozzátok, legyen az a legjobb kutyaház kiválasztása, elhelyezése, a megfelelő kutyatáp megválasztása, vagy akár a gazdi helyes viselkedése nevelési kérdésekben stb. stb. A kiképzés még előttünk áll….

#63 - V. Pál Marianna2019.05.06. 14:20

Kedves Kriszti és Kornél!
Köszönöm, hogy ismét vigyáztatok Endire, amíg távol voltam. Vidám, egészséges kutyust láttam viszont, amikor megérkeztem. Nagyon tetszik a videó felvétel ahol Endi több kutyus társaságában múlatja az időt.
Örülök, hogy számíthatunk a szakértelmetekre: V.P. Marianna

#62 - L. Bálint2019.05.02. 09:05

Kedves Kriszti és Kornél! Nagyon köszönjük kedvenceink gondozását!
Hosszabb külföldi utazás miatt, első alkalommal kellett a kamasz komondort és vizslát panzióba adni. Előzőleg már beutaztuk velük az országot Egertől Szegedig, így okozott némi feszültséget, hogy itthon kell hagyni őket.
Amikor megérkeztünk a panzióba, rögtön kiderült, hogy jó helyük lesz és tapasztalt, gondoskodó kezekben lesznek.
Amikor elhoztuk őket, ugyan olyan vidám és kiegyensúlyozott kutyákat kaptunk vissza, mint amilyenek voltak, grátisznak pedig sok hasznos és praktikus tanácsot.

#61 - Koponyásné Varga Klaudia2019.04.30. 18:14

Nekem is úgy ajánlották, de nem bántam meg hogy elvittem hozzájuk a kutyámat. Labrador keverék típusú kutyám van akit félelem agresszióval kezelnek. Menhelyi kutyus és az ismeretlen emberekkel bátortalan kicsit sunyi és néha még oda is kapott. Nagyon sokat változott a két hét bentlakás után, mostmár nem félős szófogadó és én is jobban tudom kezelni. Nagyon jó tanácsokat kaptam tőlük , amit sikerül is betartani. Bátrán ajánlom minden kutyásnak ,ha csak a panzióra is mert az is nagyon super . Nagyon könnyen megtalálják és hamar a közös hangot a kutyával. Őrülök hogy lehet még találni ilyen lelkes kutyaoktatókat, a vérükben van.
Köszönöm Nektek!