Egész Évben Nyitva !!!

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Támogatói bankszámla szám: OTP Bank /11743002-20208437/

Szerecz Kornél &

Szereczné Szatmári Krisztina

Cím: 7400 Kaposvár,

Kaposfüredi. u. 8.

Bejelentkezés:  

Telefon: 06-20-234-0144 

Email: info@kutyapalota.hu

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#64 - Horváth Eszter2019.05.07. 11:30

A legjobb döntés volt Kriszti és Kornél gondjaira bízni kiskutyánkat a jelenleg 5 hónapos labradort, Alexet. A kutyus 10 hetes kora óta tölt náluk minden hétköznapot a napköziben, hiszen mindennapos elfoglaltságaink miatt, akár 12 órára is magára kellett volna hagynunk a kis kölyköt. Alex kutyánk minden reggel ugrándozik örömében, amikor induláskor meglátja kezünkben a napközis csomagját (itatótál, kutyatáp, eü.kiskönyv, póráz). Boldog, vidám, kaja kiskutya. Köszönjük szépen! Köszönjük a sok jó tanácsot és javaslatot is, azt, hogy bármilyen problémával fordulhatunk Hozzátok, legyen az a legjobb kutyaház kiválasztása, elhelyezése, a megfelelő kutyatáp megválasztása, vagy akár a gazdi helyes viselkedése nevelési kérdésekben stb. stb. A kiképzés még előttünk áll….

#63 - V. Pál Marianna2019.05.06. 14:20

Kedves Kriszti és Kornél!
Köszönöm, hogy ismét vigyáztatok Endire, amíg távol voltam. Vidám, egészséges kutyust láttam viszont, amikor megérkeztem. Nagyon tetszik a videó felvétel ahol Endi több kutyus társaságában múlatja az időt.
Örülök, hogy számíthatunk a szakértelmetekre: V.P. Marianna

#62 - L. Bálint2019.05.02. 09:05

Kedves Kriszti és Kornél! Nagyon köszönjük kedvenceink gondozását!
Hosszabb külföldi utazás miatt, első alkalommal kellett a kamasz komondort és vizslát panzióba adni. Előzőleg már beutaztuk velük az országot Egertől Szegedig, így okozott némi feszültséget, hogy itthon kell hagyni őket.
Amikor megérkeztünk a panzióba, rögtön kiderült, hogy jó helyük lesz és tapasztalt, gondoskodó kezekben lesznek.
Amikor elhoztuk őket, ugyan olyan vidám és kiegyensúlyozott kutyákat kaptunk vissza, mint amilyenek voltak, grátisznak pedig sok hasznos és praktikus tanácsot.

#61 - Koponyásné Varga Klaudia2019.04.30. 18:14

Nekem is úgy ajánlották, de nem bántam meg hogy elvittem hozzájuk a kutyámat. Labrador keverék típusú kutyám van akit félelem agresszióval kezelnek. Menhelyi kutyus és az ismeretlen emberekkel bátortalan kicsit sunyi és néha még oda is kapott. Nagyon sokat változott a két hét bentlakás után, mostmár nem félős szófogadó és én is jobban tudom kezelni. Nagyon jó tanácsokat kaptam tőlük , amit sikerül is betartani. Bátrán ajánlom minden kutyásnak ,ha csak a panzióra is mert az is nagyon super . Nagyon könnyen megtalálják és hamar a közös hangot a kutyával. Őrülök hogy lehet még találni ilyen lelkes kutyaoktatókat, a vérükben van.
Köszönöm Nektek!

#60 - M.Klaudia2019.02.16. 10:50

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a kutyapalotára. Szívből ajánlom mindenkinek. Köszönöm a gondos, kedves módot ahogyan a Liloval foglalkoztatok. Aggódtam, hogy fogja viselni a kéthetes bentlakást, de nagyon jól érezte magát és megszeretett titeket. Rengeteget fejlődött. Mégegyszer nagyon köszönök mindent.

#59 - Vas Viktória2019.02.14. 09:16

Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk a kutyapalotára szívből ajánljuk mindenkinek kedvesek, rugalmasak, tiszta. Bonita ( 8 éves havanese) eddig sosem volt kutyapanzióba hisz mindig ismerős vigyázott rá így aggódtunk, hogy hogyan fogja viselni az idegen helyzetet. Feleslegesen aggódtunk nagyon jól érezte magát a kutyapalotában minden rendben volt. Legközelebb is a kutyapalotát választjuk. Köszönjük.

#58 - Tinusz Vanda2019.02.07. 17:05

ÉS IGEN!!!! Léteznek még emberek, és helyek, amik nem " romlanak el " :)))) Újra, ismét, megint jól érezte magát Vacak nálatok,- én meg nyugodt voltam - amiért örökké hálás leszek Nektek!
Megyünk legközelebb is!
Sok kitartást, és erőt kívánok tiszta szívből!!!
Tinusz Vanda

#57 - V.P. Marianna2019.02.03. 21:27

Kedves Krisztina, kedves Kornél!

Köszönöm, hogy gondoskodtatok Endiről, amíg távol voltam. Hálás vagyok, hogy biztonságban, jó helyen tudhattam a kutyusomat nálatok, külön öröm, hogy a nehezen barátkozó kutyámnak a panziótokban töltött idő alatt meghoztátok a barátkozó kedvét is. Örülök, hogy megtaláltalak titeket és jó szívvel ajánlom a Kutyapalotát minden gazdinak.
Köszönettel: Varga P. Marianna

#56 - Varga Andrea2019.02.02. 13:31

Maximális hozzáértést, tiszta, rendezett körülményeket tapasztaltunk. Feltétlen visszatérünk, nyugodt szívvel hagyjuk ott kutyánkat. Bár csak 4 éjszakára vettük igénybe oktatással egybe kötve a panziót, határozottan sokat fejlődött másfél éves boxer kutyánk. Köszönünk mindent!
Andrea

#55 - Fett Róbert és Fett Fatime Natália2019.01.27. 20:57

Az első tréning után rá se ismertünk a kutyusunkra (Yoyo, boxer kutyusunk). Minden izomzata kidolgozott lett. Fegyelmezettebb,és már nem pusztít. Az etetéssel küzdöttünk, de miután elhoztuk, az etetés nem okozott többé problémát. A trénerek pontos utasításokkal láttak és látnak el minket, melyekkel sokkal könnyebb a mindennapi élet. Már a második tréningen is túl vagyunk :-) Nagyon sok segítséget és tanácsot kapunk azóta is.
Nagyon szépen köszönjük!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Krisztinát és Kornélt!