Egész Évben Nyitva !!!

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Támogatói bankszámla szám: OTP Bank /11743002-20208437/

Szerecz Kornél &

Szereczné Szatmári Krisztina

Cím: 7400 Kaposvár,

Kaposfüredi. u. 8.

Bejelentkezés:  

Telefon: 06-20-234-0144 

Email: info@kutyapalota.hu

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#44 - Gurmai Zsuzsanna2018.09.11. 23:25

Kedves Kriszti, Kornél!
Szeretünk utazni, de mindig gond volt megszervezni kutyusaink felügyeletét, ezért nagyon örültünk, hogy rátok találtunk☺! Csak jót hallottunk-olvastunk a Kutyapalotáról, ezért is vittük hozzátok Pamacskánkat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy már napokkal előtte izgultam, mi lesz vele, hiszen 8 év alatt nem hagytuk soha felügyelet nélkül!Nagyon tetszett, hogy részletes, mindenre kiterjedő megbeszélés előzte meg a kutyus befogadását.
Ez is, és a Kornéllal történt személyes találkozó
is bizalmat keltett bennünk, láttuk, hogy jó helyre kerül a mi kis Pamikánk! Nagyon vártuk a viszontlátást, és örömmel láttuk, hogy kiegyensúlyozott, nyugodt kutyust kaptunk vissza, amiért nagyon hálásak vagyunk Nektek! A sikeren felbuzdulva hamarosan visszük megint, mert ismét elutazunk néhány napra☺!

#43 - Józsáné Szijj Julianna2018.09.03. 21:02

Kedves Kriszti és Kornél!
5 éves máltai selyem kutyusomra még nem vigyázott soha senki Ismerősők ajánlottak jó szívvel Benneteket. Gombi azóta már többször élvezte ezt a csodás helyet.Szerető gondoskodást kapott, játszótársakat és még vacsorát is, mert hogy a tápot, amit vittem, nem ette meg! Problémánkhoz még jó tanácsot is kaptunk.Csak ajánlani tudom szívből! Köszönöm Nektek a Gombi nevében is!

#42 - Szép Csaba2018.08.31. 20:29

Kedves Kriszti és Kornél!
Csatlakozni tudunk az előttünk szólókhoz, Nagyon örülünk , hogy létre hoztátok a kutyapanziót. Kutyusunk Ricky most volt nálatok először. Nagyon szimpatikusak voltatok és nyugodt szívvel hagytuk ott kedvencünket.A kutyust teljesen kiegyensúlyozottan , rendben kaptuk vissza. Ajánlunk benneteket másoknak is, és mi is igénybe fogjuk venni máskor is a szolgáltatásotokat.

Üdvözlettel Ildi és Csaba

#41 - Sne D. Hilda2018.08.30. 13:14

Kedves Kriszti es Kornel! Tavaly talaltunk Ratok, ami az egyik legnagyobb oromom, mert nyugodt szivvel tudjuk Nalatok hagyni kis kedvencunket Spyket. Tobbedszer nyaralt/telelt mar nalatok, eloszor felve hagytuk ott, de hala Nektek, akkor is es azota is nagyon jol erezte, erzi magat nalatok. Halas koszonet a szinvonalas gondoskodasert, tudasert, szeretetert amit toletek kapnak a kutyusok. Maximalisan meg vagyunk elegedve, csak csupa jot tudok mondani, irni, jo szivvel ajanlani titeket! Kulon koszonet a gazdik megnyugtatasara tett turelemert. Kivanok tovabbi sok sikert, es meg talalkozunk!!! (Bocsanat nem tudom miert, de nem ir a telom ekezetes betut! :( )

#40 - Csoki és Tappancs2018.08.29. 22:11

Sziasztok! Két kutyusunk van. Sajnos időnként nem tudjuk máshogy megoldani az elhelyezésüket mint panzióban. Én az elején nagyon féltettem őket, de minden alkalommal vidáman, kiegyensúlyozottan és jó "formában" kaptuk vissza őket. Ha vinnünk kell őket napközibe vagy panzióba most már nyugodt szívvel hagyom ott őket, mert tudom, hogy jól bánnak velük!

#39 - Bianka2018.08.29. 12:58

Kedves Kriszti és Kornél!
Köszönöm, hogy a legnagyobb szeretettel és tudásotokkal oktattátok a kutyusunkat. Sokkal kedvesebben viselkedik idegen emberek társaságában. A bentlakásos képzés után is egy testileg és lelkileg is ép kutyát kaptam vissza :)
Máskor is szivesen visszük hozzátok, mindenkinek bátran ajánlunk Titeket :)

#38 - Árki Adrienn2018.08.29. 09:33

Nagyon hálás vagyok nektek, s nem csak azért, mert egy szófogadó kutyust kaptunk vissza a 15 napos kiképzés után.
Sokkal komolyabban vesszük azóta a kutya tartást, a gyerekeink is felelőségteljesebben viselkednek és úgy érzem a család minden tagjának fontos lett a napi séta és a játék.
Mindent nagyon köszönök nektek!
Árki Adrienn

#37 - Verseghy Feri és Anikó2018.08.28. 21:16

Legelső alkalommal kényszerűségből vittük a kutyapanzióba Rudit, mivel olyan helyre utaztunk, és olyan jellegű elintéznivalónk volt, amely miatt nem tudtuk magunkkal vinni őt. Mint az ember a gyermekéért, aggódtunk kissé, de önmagáért beszélt a viszontlátáskor "szőrös gyerekünk" viselkedése. Ezek után egy pillanatnyi kétségünk sem volt, hogy a legjobb helyen hagyjuk, ha hozzájuk visszük, amikor ismét előfordult ez a helyzet.
Majd elköltözésünkkor, ráadásul családi házból társasházi lakásba költözve már az is egyértelmű volt, hogy az új élethelyzettel kapcsolatos oktatásra is őket bízzuk meg. Nem, hogy nem csalódtunk, hanem az eredmény minden várakozásunkat felülmúlta.
Feltétlenül csak ajánlani tudjuk Krisztinát és Kornélt, akár a kutyapanzióról, akár az oktatásról, kiképzésről van szó.

#36 - Buzási Géza2018.08.22. 21:46

Kedves Kriszti és Kornél!

Molly először járt nálatok.Kicsit aggódva hagytuk ott hiszen soha nem volt távol tőlünk :)
Most már tudjuk aggodalomra semmi ok, mivel nagyon jól érezte magát a panzióban!Köszönjük a szeretetet,gondoskodást a nevében is! :) ;)

#35 - Eszter2018.08.15. 10:39

Kedves Kriszti!

Jó látni, h kissé félénk 10éves yorkink örömmel szalad be az udvarotokba. Mindig nyugodt, kiegyensúlyozott kutyust kapunk tőletek vissza.
Köszönjük a törődést! :)