Egész Évben Nyitva !!!

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Támogatói bankszámla szám: OTP Bank /11743002-20208437/

Szerecz Kornél &

Szereczné Szatmári Krisztina

Cím: 7400 Kaposvár,

Kaposfüredi utca

Bejelentkezés:  

Telefon: 06-20-234-0144 

Email: info@kutyapalota.hu

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#158 - F. András2022.01.27. 15:37

Kedves Kriszta, kedves Kutyapalota,
csak visszajelzésképpen szeretnénk megköszönni, hogy 10 hónapos ausztrál juhászkutyánk két hétig Nálatok vendégeskedhetett. Az ottani nevelés meglátszik rajta,igyekszünk arra építve fejleszteni. Tanácsaitok hasznosak voltak a táplálkozás és a mozgást illetően, izomzata sokat fejlődött a rendszeres foglalkozás nyomán. Reméljük, hogy a közeljövőben ismét mehet majd Hozzátok, addig is üdvözlettel:
F. András (és Dixie)

#157 - Kovács Andrea2022.01.27. 09:28

Kedves Olvasó :)

Első körben azoknak írnék, akik gondolkodnak, mit tegyenek négylábú gyermekükkel.Én nagyon sokat olvastam, utánajártam úgy találtam meg a Kutyapanziót, Krisztát és Kornélt. Nagyon féltem, mikor ott kellett hagynom, nagyon kiborultam, így utólag visszagondolva teljesen feleslegesen. Határtalan szeretettel gondoskodtak a kis franci bulldogomról, mindenre figyeltek, nem utolsó sorban minden nap elértem Őket, megnyugtattak és széppé tették az utazásomat. Tegnap hoztuk haza Pablot, aki jó kedvű, sokkal nyugodtabb, rengeteget fejlődött, és engem is megtanítottak hogyan kell szépen sétálni. Szóval, mindenkinek aki félti szőrös gyermekét szívből ajánlom Őket!

Kedves Kriszta és Kornél!

Nagyon köszönjük Nektek! Nem csalódtunk, megyünk még hozzátok! További sikeres munkát! Örök hála!!!

Andi és Pablo

#156 - Körte Dóra2021.12.03. 20:40

Kedves Krisztina és Kornél!
Nagyon köszönjük a rengeteg segítséget, gondoskodást! Sunny vizslám októberben vendégeskedett nálatok. Kellett egy műtétet csináltatni, ami hála nektek, a szakmai tudásotoknak, a megfelelő időpontban lett elvégezve. (Egy hetet kellett csúsztatnunk, amit ti vettetek észre.)
A műtét napján és a következő napokban is mindig kaptam információt, hogyan gyógyul, hogy érzi magát Sunny. Előtte pedig nagyszerű felkészítést kapott, a tanfolyamon megtanulta, hogy gyorsabban reagáljon a visszahívásra, még szebben megy pórázon és az orrát sem dugja bele mindenhová ???? Vagyis igen, de legalább nem eszi meg, amikor figyelneztetem. A parancs szavak jobban ülnek, és a sok szeretetet, amit kapott tőletek, én is éreztem a beszélgetéseinken keresztül. Köszönjük nektek nagyon! Még vissza jövünk ???? Dóra & Sunny

#155 - Szücs Kriszta2021.11.19. 19:32

Köszönjük, hogy létrejött a Kutyapalota.
Morzsi a tacskó már többször vendégeskedett
nálatok és igazán jól érezte magát.
Már nincs aggódás, legközelebb is megyünk.
Csak ajánlani tudom.

#154 - Kiss Annamária2021.10.13. 21:13

Nagyon szépen köszönjük Frodo és Cloe csivavánk nevében ,hogy nálatok lehetett és foglalkoztatok velük
Féltem hogy haragudni fog ránk, hogy idegeneknél hagytuk, de nem így történt
Csak ajánlani tudom
Köszönjük

#153 - Nagy Tamás2021.10.09. 13:16

Nagyon szépen köszönjük- Pamacs és gazdája- a nyári all-inclusive ellátást (gyógyszerrel együtt).

#152 - Árki András2021.10.02. 19:00

Nagyon szuper hely, nagyon szeretjük, főleg a mi kis kutyusunk, Loki. Nag hálával tartozunk nektek, köszönjük szépe a sok mindent amit a kutyánkért, kutyákért tettetek, és tesztek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Köszönjük, hogy vagytok.
Köszönettel: Árki András, és természetesen, Loki is.

#151 - Szepesiné Judit2021.10.01. 14:30

Kórházi vizsgálat és egyéb ügyintézések miatt pár napra Budapestre kellett mennünk, óriási segítséget jelent nekünk, hogy CSAK EGY TELEFON --- és a nyugodtságunk biztosítva van!
Örülünk, hogy André kutyánk vigyorogva "mesél" Krisztiről és Kornélról... az hogy jól érezte magát a panzióban - megérkezésünkkor látszik! Nem nyafog, nem tutul, nem panaszkodik /előző kutyinkkal bizony volt ilyen /oda többet nem vittük!/ .... de ez a Kutyapalotáról el nem képzelhető: kedvesek, udvariasak, türelmesek (velünk emberekkel is, pedig ezer naív kérdést teszünk fel kb. 5 perc alatt!!!!) ....
Köszönjük, hogy van ez a lehetőség és ha azért olvasod a hozzászólásokat, hogy véleményt tudj alkotni: IGEN, IDE HOZHATOD A KUTYIDAT (cicádat) - HOZZAD, nem fogod megbánni!

#150 - Barbi2021.09.28. 16:27

Cicánk nagyon jól érezte magát. Féltünk, hogy egy hét után haragudni fog ránk, hogy idegenekkel hagytuk, de nem így lett.
Nagyon "beszédes" volt és "mesélt". Biztos, hogy máskor is a Kutyapalotát választjuk!
Köszönjük szépen! :)

#149 - Jobb Ilona2021.09.28. 10:52

Kedves Kriszta és Kornél!
A hála szó jut eszembe, ha rátok gondolok, ez pedig sűrűn előfordul, hisz nap mint nap látom kutyáimon a hozzáértő gondoskodásotoknak köszönhetően, milyen tanulékonyak. Úgy érzem most már, szerencsésen alakult, hogy a közelünkben lévő panziók nem tudták fogadni kutyusainkat, amikor hirtelen szükségünk lett volna rá. Éppen ezért különösen örülök, hogy rugalmasságotoknak, hozzáértő segitőkészségeteknek köszönhetően megtaláltuk a legJOBB helyet kutyáink számára, ahová örömmel mennek és boldogan mosolyogva rohannak hozzánk, amikor megyünk értük. Köszönjük!