Cég információ

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Támogatói bankszámla szám: OTP Bank /11743002-20208437/

Szerecz Kornél &

Szereczné Szatmári Krisztina

Cím: 7400 Kaposvár,

Kaposfüredi. u. 8.

Bejelentkezés:  

Telefon: 06-20-234-0144 

Email: info@kutyapalota.hu

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#30 - Sámolyné Tóth Eszter2018.07.25. 21:05

Zserbó mindig nagyon boldog, amikor ide jöhet, mert szeretettel gondoskodnak róla, és a többi kutyussal is csupa játék és móka az élet.

#29 - Tamás2018.07.25. 20:56

Vili már többször volt vendég nálatok és csak ajánlani tudjuk (ahogy tettük is már sokszor) mindenkinek! Hozzáértéssel, tudással, szeretettel és törődéssel teszitek a dolgotokat, megnyugtatva ezzel bennünket, gazdikat is. Köszönet érte!

#28 - Dr. Strausz János2018.07.25. 18:32

Először hetente, míg dolgoztam napközibe vittem Csipeszt, másfél éves német juhász kutyámat. Egész télen jártam vele kutyaiskolába, elég jó eredménnyel. Majd megkértem Krisztát és Kornélt, hogy segítsenek az emberre ugrásról (barátságból-szeretettből) leszoktatni barátomat. Két hét után teljes siker. Köszönem, remek szakemberek, nagy tapasztalattal bíró tanítók. Köszönet, sj

#27 - Szilvi2018.07.25. 17:09

Kedves Kriszti és Kornèl! Szívből gratulálok a színvonalas munkához, amit nyújtotok! Tavaly nyár után péntektől újra nálatok nyaralhat Szotyi ès ennek mindketten szívből örülünk! Jó érzés a gazdinak, ha családtagnak szàmító kutyáját a legjobb kezekben tudhatja és nem utolsó sorban említeném a gazdi lelkével való törődéseteket is. Az elválás nehéz pillanatàtól kezdve folyamatosan megerősírést és visszajelzést kaptam tőletek, hogy Szotyi jól érzi magát. További sok sikert kívánok nektek a munkàtokhoz és kívánom, hogy mindig ilyen óriási szívvel tudjàtok ezt végezni! Vàrjuk a pénteki találkozást! Szotyi&Szilvi.

#26 - Orsi Enikő2018.07.25. 16:58

"Last minute", visszamondás miatti lehetőségünk volt nyár közepén a panzióba vinni pár napra, főszezonban a kutyusunkat. Pécsen lakó balatoniak vagyunk, és az érintett időben nem találtunk Pécs közeli panziót szabad kapacitással, de teljesen jó megoldás nekünk a Balcsihoz félúton lévő Kaposvári panzió is. A jövőben is elő fogunk Nálatok fordulni vélhetően, mert meg voltunk elégedve mindennel... :)

#25 - Somogyvári Andrea2018.07.03. 07:05

Szinte az utolsó percben vállalták el Krisztáék a kiskutyámat és tették ezzel lehetövé, hogy nyaralni tudjak menni. Csodás helyen és környezetben, szeretetben vigyáztak rá annyira, hogy a tutum haza sem akart jönni. Hálásan köszönöm. Ez tényleg egy kutya számára palota.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

#24 - Krukk-Francz Helga2018.06.13. 21:32

Kedves Kriszta és Kornél!
Tavaly októberben találtunk rátok, amikor szállást kerestünk egy éjszakára az akkor 5 hónapos tacsinknak, Bogyónak. Izgultunk, hogy fogja viselni hogy idegenekkel lesz, de amikor másnap mentünk érte, sugárzott a boldogságtól!
Pár héttel később részt vett egy 15 napos bentlakásos képzésen, akkor már boldogan szaladt hozzátok, amint meglátott. Ez alatt is folyamatosan tájékoztattatok hogy van, kaptunk képeket, így könnyebb volt átvészelni a nélküle töltött napokat. A képzés után sokkal nyugodtabb, engedelmesebb lett, megtanult szépen sétálni.
Azóta is nyugodt szívvel bízzuk Rátok, hiszen már az első alkalommal is olyan nehezen vált el tőletek, percekig búcsúzkodott.
Legutóbb Bogyó kutyánk összebarátkoztatását bíztuk Rátok egy mentett kutyussal, akik a szakértelmeteknek köszönhetően egy nap alatt elválaszthatatlan barátok lettek!
Köszönjük hogy vagytok, és bármikor számíthatunk Rátok! Nektek köszönhetően mostantól már két kutyust tudunk szerető gondoskodásotokra bízni: Szálkát és Bogyót ❤

#23 - Juhász Zsolt2018.06.07. 20:47

Kedves Kornél!
Ismered a kutyánk történetét (6 hónapos kaukázusi), nem részletezném, de nagyon köszönöm a segítséget. Alig várja a napi gyakorlásokat. Parancs szavak nélkül is végrehajtja a gyakorlatokat.
Mindenképpen hozzád viszem továbbképzésre.
További sok sikert!
Köszönjük

#22 - Árki-Szabó Petra2018.06.05. 21:47

Kedves Krisztina és Kornél!
Köszönjük a tanítást a hozzáértést és nem utolsó sorban a szeretetet amit a két éves bull mix Lokink iránt mutattatok. Januárban volt először nálatok 4 napig panzióban. Az elején kicsit izgultam hogy milyen lesz ez a pár nap nélküle, hogy fogja érezni magát, de ahogy odaértünk hozzátok, minden izgalmam elmúlt mert tudtam hogy Loki jó kezekben van és még jönni fogunk. Most májusban el is érkezett ez a pillanat a 15 napos képzés gyanánt és teljesen levagyunk nyűgözve. Nagyon hálásak vagyunk nektek, további sok sikert kívánunk és még találkozunk :) köszönjük Petra

#21 - Bokorné Tünde2018.06.02. 18:03

7 hónapos dobermann kutyusomat (Medox) bíztam 4 napra Krisztinára és Kornélra! El sem tudtam képzelni, milyen idegenekre hagyni a szeretett és féltett kutyámat! Borzasztó volt elválni tőle, de Krisztina és Kornél hihetetlen nyugalommal, szeretettel és szakértelemmel kezelték a helyzetet! Aggódó gazdaként esténként bombáztam a kérdéseimmel, sms-eimmel őket és Ők, bár nagyon elfoglaltak voltak, mégis válaszoltak és megnyugtattak! Fényképeket is készítettek Mediről, amelyen látom, hogy boldog volt náluk abban a 4 napban! Játszhatott kutyusokkal szabadon és szerető gondoskodással látták el, oktatták, sőt sétáltatták is Krisztináék! El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok nekik (Kutyapalota), hogy innentől nyugodt szívvel hagyhatom rájuk Medit, ha nem tudjuk magunkkal vinni, vagy ha nem lesz kire hagyni! Krisztina és Kornél igazi kutyákkal "suttogók"! Köszönöm!!!!! Nagyon jó, hogy vagytok és hogy ilyen elhivatottak vagytok!