Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#173 - Ágnes DR Szula2022.08.02. 14:21

Néhány hete egy családi nyaralást megelőző napon balesetet szenvedett Gesztenye kutyánk. Délben az állatorvostól hívtuk Krisztiéket, hogy nem hozzuk a megbeszélt időpontra az ebet, inkább itthon maradunk Vele. Végül engedve a rábeszélésnek mégis beköltözött hozzájuk a kutyus ,míg mi elutaztunk. Jó döntésnek bizonyult. Testi-lelki sebeit ellátva láttuk viszont, jó kedvűen. Nem csoda, hiszen visszatérő vendég Náluk. Kedves Kriszti. Kornél, köszönjük, hogy mindig számíthatunk Rátok!

#172 - Karádi Lajos2022.07.22. 17:05

Házi kedvencünket, Maszat kutyusunkat már többször elvittük Krisztiékhez. Nagyon jó látni, hogy amikor megérkezünk kedvencünk nem tiltakozik a bemenetelkor, mikor Kornél fogad minket.(Sajnos volt olyan hely, ahová már másodszor nem akart bemenni.)Kornél soha nem panaszkodott, hogy túl aktív a kutyus.
Nagyon sok jó tanácsot kaptunk Kornéltól Maszat tartásával kapcsolatban. Mindig nyugodt szívvel visszük hozzájuk kedvencünket.Aki igazán szereti kutyáját és bármilyen okból veszi igénybe a Kutya palota szolgáltatásait, biztos lehet benne, hogy jó döntést hozott.

#171 - Kriszta2022.07.19. 18:25

Kedves Kriszti és Kornél!
Köszönjük, hogy ismét fogadtátok Morzsit
1 hétre.
A kutya is szeret Nálatok lenni és nekünk is megnyugvás, hogy felügyelet alatt van.
Köszönjük: Kriszti, Gábor

#170 - Jensenné Kiss Judit2022.07.16. 16:34

Svájci fehér juhász kutyusunk Blanka 16 napot töltött a panzióban míg mi üdültünk.Kornél és Kriszta előtt le a kalappal! Megtanították Blankát szépen, fegyelmezetten sétálni pórázon, nem hóúz, nem rángat és vezényszóra ül, fekszik is. Nagy változást tapasztaltunk, igazán javára vált a képzéssel kombinált bentlakás és szocializáció. Szeretnénk ezután is, ha Blanka nevelését itt folytathatnánk és maximális bizalommal tudom mindenkinek ajánlani kedvence elhelyezését ebben a remek panzióban! Köszönettel és hálával a gondoskodásért
Jensen Jörgen és Jensenné Kiss Judit

#169 - Dalma2022.07.15. 11:26

Kutyapalota!
Nevéhez méltóan királyi bánásmódban részesül mindenki kedvence.
Egyetlen kicsim, Szuszi nem egyszerű jellem, fajtájától adódóan sem. Jack Russell Terrier. Mivel a nap minden percében együtt vagyunk nagy félelmem volt, hogy viseli a panziót. Kriszta megnyugtatásomra küldte a képeket a játszó tündéremről.Köszönöm.
Ez 3 éve volt, azóta teljes bizalommal viszem hozzájuk Szuszit, aki farkcsóválva üdvözli a családot. Ez nekem a bizonyíték, hogy szeretettel, hozzáértéssel, lelkiismeretesen bánnak az állatokkal.
Mindenkinek tiszta szívből ajánlom!

#168 - Pámel Bianka2022.07.15. 10:28

Egy kedves ismerősöm ajánlotta a Kutyapalota panziót. Már több alkalommal igénybe vettük a szolgáltatásaikat. Nagyon kedvesek, korretktek, és a kutyusunk sem panaszkodott sosem!???? Mindenkinek szívesen ajánlom!

Bianka

#167 - Balogh Viola2022.05.15. 10:42

Picivel előszőr voltunk a kutyapalotában, 2 hetet. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Pici sokat változott és tanult is, látszik hogy foglalkoztak vele és értenek is hozzá. Sokkal nyugodtabb kutyát kaptunk vissza, jó tanácsokat is kaptunk. Vissza járós vendégek leszünk! Köszönjük szépen!

#166 - Szkibóné Eszes Noémi2022.05.05. 12:08

Kedves Krisztina és Kornél!
Nagyon szépen köszönjük az az 5 hetet amit nálatok töltött ami Bruti.
Mikor megérkeztünk hozzátok a mi kis 4 lábú babankkal azt gondoltuk több éves 4 lábú gyermekek tartásával mi mindent tudunk és jól csinálunk csak az új babánk egy rossz csont. Sajnos hamar rákelett ébrednünk, hogy eddig nem a szakmai tudásunkon múlott, hogy jó kutyáink voltak. Segítettetek megkeresni, feltárni a problémát és 4 hétig azon dolgoztatok hogy amit mi elszúrtunk ti mindent helyre hozzatok (szocializáció, viselkedés, engedelmesség).Tökéletes munkát végeztetek
Szakmailag a felkészültségetek és tudásotok szenzációs.. viszont feltétlen említést kell tennem a 4 lábú családtagok iránti szeretetetekről is. Példa értékű..
Nem tudok elég hálás lenni nektek és elégszer mindent megköszönni...
Mindent köszönunk
Brutusz , Vénusz...Noémi

#165 - Herr Éva2022.04.20. 09:01

Vacak már harmadszor, Füge először töltött el hosszabb időt a Kutyapalotában. Kutyusaink egészségesen, kiegyensúlyozottan jöttek haza, talán szívesen maradtak volna még pár napot ;) Itt figyelnek a kutyusok egyedi dolgaira, jó tanácsokat is kaphatunk, kedves emberek, szuper környezet. Nagyon megnyugtató, hogy biztonságban tudhatjuk őket, míg nem vagyunk itthon. Még jövünk!

#164 - Kovács Veronika2022.03.20. 13:53

Merlin már nem először ‘nyaralt’ a Kutyapalotában, mindig fejlődik valamit, megismeri a helyet és “kipihenten” érkezik haza.Köszönjük Nektek!
Veronika