Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#163 - Anita2022.03.18. 16:20

Kedves Krisztina és Kornél!
Köszönöm, hogy megismerhettelek titeket.
Másfél éves husky kutyusunknak kerestünk helyet megőrzésre, mert esküvőre kellett mennünk, ami távol volt az otthonuntól. Most voltunk először nálatok. Köszönjük, hogy vigyáztatok rá, és mi jól érezhettük magunkat.Idén lesz még egy esküvő ami ismét távol lesz. Nagyon örülök, hogy megtaláltalak benneteket, mert nyugodt szívvel ott tudom hagyni ismét. Mindenkinek ajánlom, mert a kis kedvencek jó helyen, biztonságban vannak nálatok.Köszönöm.

#162 - Várhegyi2022.03.13. 23:08

Nehéz 15 nap volt a társam nélkül, de Mindenkinek ajánlom minden hatsoszandék nélkül, az ottani szeretetről és a szakmai hozzáértésről nem is beszélve:) Mi már készülünk a második felvonásra, mert fejlődni csak úgy lehet, hogy ha közben érezzük a megpróbáltatásokat ????

Köszi Nektek Kutyapalotások ????

#161 - Marietta2022.03.12. 19:48

Kedves Krisztina és Kornél!
Nagyon örültem, hogy megtaláltalak benneteket. Nagyon nagy segítséget nyújtottatok. A cicám 1 hónap alatt annyit változott, hogy nem ismerek rá. Új állatot kaptam vissza és ezt hálásan köszönöm nektek! Köszönöm a hasznos tanácsokat is! Legközelebb is hozzátok viszem a házi kedvencet.
Köszönöm a sok törődést!
Üdvözlettel: Marietta

#160 - Herberné Szanyi Gabriella2022.03.11. 14:07

Kedves Kriszta és Kornél !
Véletlen találtunk Benneteket,hirtelen vészhelyzet volt.
Mazsi kutyusunk azóta is töretlenül imád nálatok lenni.
Már előre izgatottá válik ha befordulunk a panziónál a sarkon.
Többször voltunk már nálatok,mindig kiegyensúlyozottan egészségesen kapjuk vissza a "gyerekünket"
Köszönjük a törődést Gabi Jani és Mazsi

#159 - H.Dóra2022.03.11. 07:50

Kedves Krisztina és Kornél!
Először egy hirtelen vészhelyzet miatt volt szükségünk egy helyre a mi Rézinknek. De hála az égnek rátok találtunk, így nyugodtabb szívvel, hagytuk magunk mögött, drága négylábú családtagunkat. Mikor érte mentünk látszott rajta, hogy jól érezte magát, és oda volt rá figyelve. Így azóta is visszatérünk, mikor el kell utaznunk a városból.
Nagyon meg vagyok elégedve veletek, és továbbra is hozzátok visszük Rézit, mert tudom,hogy nem kell aggódnom azon, hogy mi lesz vele! Így mikor mi nyaralunk, ő is nyaralhat, és új barátokat szerezhet.
Még egyszer nagyon köszönöm a munkátokat! Csak így tovább!
Dóri és Rézi

#158 - F. András2022.01.27. 15:37

Kedves Kriszta, kedves Kutyapalota,
csak visszajelzésképpen szeretnénk megköszönni, hogy 10 hónapos ausztrál juhászkutyánk két hétig Nálatok vendégeskedhetett. Az ottani nevelés meglátszik rajta,igyekszünk arra építve fejleszteni. Tanácsaitok hasznosak voltak a táplálkozás és a mozgást illetően, izomzata sokat fejlődött a rendszeres foglalkozás nyomán. Reméljük, hogy a közeljövőben ismét mehet majd Hozzátok, addig is üdvözlettel:
F. András (és Dixie)

#157 - Kovács Andrea2022.01.27. 09:28

Kedves Olvasó :)

Első körben azoknak írnék, akik gondolkodnak, mit tegyenek négylábú gyermekükkel.Én nagyon sokat olvastam, utánajártam úgy találtam meg a Kutyapanziót, Krisztát és Kornélt. Nagyon féltem, mikor ott kellett hagynom, nagyon kiborultam, így utólag visszagondolva teljesen feleslegesen. Határtalan szeretettel gondoskodtak a kis franci bulldogomról, mindenre figyeltek, nem utolsó sorban minden nap elértem Őket, megnyugtattak és széppé tették az utazásomat. Tegnap hoztuk haza Pablot, aki jó kedvű, sokkal nyugodtabb, rengeteget fejlődött, és engem is megtanítottak hogyan kell szépen sétálni. Szóval, mindenkinek aki félti szőrös gyermekét szívből ajánlom Őket!

Kedves Kriszta és Kornél!

Nagyon köszönjük Nektek! Nem csalódtunk, megyünk még hozzátok! További sikeres munkát! Örök hála!!!

Andi és Pablo

#156 - Körte Dóra2021.12.03. 20:40

Kedves Krisztina és Kornél!
Nagyon köszönjük a rengeteg segítséget, gondoskodást! Sunny vizslám októberben vendégeskedett nálatok. Kellett egy műtétet csináltatni, ami hála nektek, a szakmai tudásotoknak, a megfelelő időpontban lett elvégezve. (Egy hetet kellett csúsztatnunk, amit ti vettetek észre.)
A műtét napján és a következő napokban is mindig kaptam információt, hogyan gyógyul, hogy érzi magát Sunny. Előtte pedig nagyszerű felkészítést kapott, a tanfolyamon megtanulta, hogy gyorsabban reagáljon a visszahívásra, még szebben megy pórázon és az orrát sem dugja bele mindenhová ???? Vagyis igen, de legalább nem eszi meg, amikor figyelneztetem. A parancs szavak jobban ülnek, és a sok szeretetet, amit kapott tőletek, én is éreztem a beszélgetéseinken keresztül. Köszönjük nektek nagyon! Még vissza jövünk ???? Dóra & Sunny

#155 - Szücs Kriszta2021.11.19. 19:32

Köszönjük, hogy létrejött a Kutyapalota.
Morzsi a tacskó már többször vendégeskedett
nálatok és igazán jól érezte magát.
Már nincs aggódás, legközelebb is megyünk.
Csak ajánlani tudom.

#154 - Kiss Annamária2021.10.13. 21:13

Nagyon szépen köszönjük Frodo és Cloe csivavánk nevében ,hogy nálatok lehetett és foglalkoztatok velük
Féltem hogy haragudni fog ránk, hogy idegeneknél hagytuk, de nem így történt
Csak ajánlani tudom
Köszönjük