Kutyapanzió, napközi

"Kutyapalota"

2024-ben is 3 hónapos kortól korlátlan ideig a Panzió mini, kis, közepes, nagy, óriás testű kutyák szállását tudja biztosítani.

Vállaljuk részidőben, reggel 7.00 órától du. 17.00 óráig, mint kutyanapközi illetve 24 órás több napos időre, mint kutyapanzió a kedvencek megőrzését. 

Helyfoglalás : Sms-ben a 06-20-234-0144 számon

A kutyusokat kizárólag előzetes bejelentkezés alapján, időpont egyeztetéssel fogadjuk.

A kutyák átvételét és kiadását naponta Hétfő - Péntek: 7.00 és 19.00 Szombat - Vasárnap 8.00 és 19.00 között végezzük.

Az érkezést vagy távozást minimum 1 órával megelőzően köteles a kutya tulajdonosa jelezni a panzió felé.

Amit a gazdinak hoznia kell a panzióba:

- A kutya oltási könyve vagy útlevele.

1. A kutyapanzióban a kutyák elhelyezését az alábbi módon vállaljuk:

-több zárható, belső, külső lindab lemezes épület, EU. szabványnak megfelelő acél szerkezet, horganyzott lemez borítás, hungarocel szigetelés, ajtók, mosható járólapos burkolat, szigetelt fűtő panellal ellátott kutyaházak, nagy tágas füves udvar

-belső öszkomfortos, járólapos, redőnyös szoba, nagy tágas füves udvar

2. A kutyapanzióban a kutyák elhelyezésének feltételei:

-A kutya egészséges, ápolt, tiszta külsejű, igazolható tulajdon joggal (kutya chip), és oltási könyvvel, féregtelenítve legyen (3 hónapon belül), érvényes veszettség elleni oltással (1 éven belül) 

-Hivatalosan veszélyesnek nyilvánított kutyát a kutyapanzióba nem fogadunk be.

3. A kutyapanzióban elhelyezésre kerülő kutyákról excel táblázatban  nyílvántartást vezetünk.

4. A kutyapanzióban a panziós kutyák ellátásának folyamata:

-A kutyák egésznap zöld, árnyékos környezetben, szabadon mozoghatnak ha szeretnének vagy akár külön maguknak is meg pihenhetnek saját helyükön ahgogy ők jobban érzik magukat.  Illetve az alábi időkben 7.00, 12.00, 16.00, 19.00 órakkor csoportos játszások vannak felügyelet mellett.

Igény szerint naponta egyszer, kétszer vagy háromszor etetjük vagy saját vagy többféle a tulajdonos álltal nálunk válaszható száraztáppal amelyek az alábbiak: Josera, Freedog, Royal Canin, Platinum, aminek mennyiségét a kutya tulajdonosa határozza meg. (Árak az árlista menűben) Friss ivóvizet folyamatosan biztosítunk, az edényeket rendszeresen ellenőrizzük és tisztítjuk.

Az udvar a helyiségek és a kennelek takarítására minden nap reggel 7.00-kor és este 19.00-kor kerül sor. A külső viacolor burkolatú területeket és járólapos kenneleket naponta nagynyomású mosóval tisztíjuk és domestossal fertőtlenítjük.

5. A kutyatulajdonos kötelezettségei:

-A kutyapanzióban, a „kutyák elhelyezésének feltételei” meglétéről szóban nyilatkoznia kell. (Ezek közül, bármelyik feltétel nem teljesülése esetén vállalja, az esetlegesen felmerülő plusz költségek fedezését, illetve a kutya azonnali elszállítását a panzióból!).

Az oltási könyvet leadja a panziónak, a kutya ott tartózkodási időtartamára.

Ha a kutya napi gyógyszerezésre szorul a tulajdonos a kutyapanzió részére köteles a beadásra szánt gyógyszert rendelkezésre bocsájtani és a kutya távozásakor a fent maradt gyógyszer mennyiséget magával vinni. Vállalja az előre nem látható okokból fakadó állatorvosi kezelés díját, mint plusz költséget.

A panzióban az üzemeltető, tudomására hozza mindazon tudnivalókat, melyek a kutya jobb tartását szolgálják.

Elfogadja, hogy a panzióban a kutyák étkeztetése csak száraz táppal történik.

A kutyatulajdonos elfogadja, hogy a Megbízott nem tehető feleőssé a kutya sérüléseiért, betegségéért, haláláért.

Tudomásul veszi, hogy a kutya beköltözésekor előre kell kifizetni a panzió teljes összegének 50%-át, kiköltözéskor pedig a fennmaradó 50%-ot és szükség szerint, az esetleges plusz költségeket.

Hozzájárul, hogy a panzióban készült képeket, videókat a panzió saját jogára, reklámozásra, hirdetésekben, honlapján, médiában felhasználhassa.

Hozzájárul, hogy amennyiben az adatlapon feltüntetett, panzió igénybevétel utolsó napjának lejárata után 5 naptári nappal sem jelentkezik a kutyáért, akkor a kaposvári menhelyre szállítjuk, vagy örökbe adjuk. Tudomásul veszi, hogy amennyiben a lejárati határidő után, jelentkezik a kutyáért, úgy az alapdíjon felül plusz napi díj kerül felszámításra.

6. Kutyapanzió kötelezettségei, vállalásai:

A panzió a kutyák átvételét és kiadását naponta 7 óra és 19 óra között végzi.  A panzió vállalja a kutyák 24 órás állandó szakszerű felügyeletét. A panzió 24 órás állatorvosi ügyelet alatt áll (hétvégén és ünnepnapokon is), A panzió a száraztápot, rágcsáló mentes, száraz, hűvös helyen tárolja. A panzió vállalja a rovarok és kártevők irtását, ha szükséges.  A panzió vállalja, hogy a panzióban lévő kutya étkezéseit, a tulajdonos igényei szerint végzi. (etetések száma, ideje) Vállalja, hogy a jó gazda gondosságával bánik a rá bízott kutyákkal és mindenkor annak épségét tartja szem előtt. A panzió vállalja, hogy a kutyák által keletkező ürüléket saját telephelyén lévő komposztálóba vagy saját tulajdonát képező hulladéklerakó helyre elszállítja.

A panzió vezetősége amennyiben állatorvosi beavatkozásra (műtét, eutanázia, stb.) kerül sor, értesíti a tulajdonost. Bármiféle döntésre csak a kutya tulajdonosa jogosult, a panzió nem dönthet. Kivétel, ha életmentő beavatkozásról van szó!