Vendégkönyv

MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

A panzióban a kutya, macska elhelyezése az erre a célra - a lakóházon kivűl, belül - kialakított részekben, családias környezetben történik. A panzió megtekintése, kizárólag előzetesen telefonon egyeztetett időpontban történhet.

A panzióban történő elhelyezés alapvető feltételei:

A panzióban elhelyezésre kerülő kutyának, macskának rendelkeznie kell oltási könyvel vagy útlevéllel, kötelező védőoltásokkal, és beültetett azonosító chippel. Fertőző betegségektől, külső-belső parazitáktól mentesnek kell lennie.

A panzió kötelessége a jó gazda gondosságával eljárva vállalja, a kutyák, macskák megőrzését a Működési Szabályzatban meghatározott feltételekkel.

A kutya, macska tulajdonosának kötelessége minden tekintetben betartani a Működési Szabályzat rá vonatkozó kikötéseit és a Jelentkezési lap aláírásával elfogadja a  "Kutyapalota" árait, és Működési Szabályzatát.

A kutya, macska átadása-átvétele kizárólag előzetesen telefonon egyeztetett időpontban történik. A megőrzésre történő átvételekor kitöltésre kerül az Jelentkezési lap, amely tartalmazza a kutya, macska tulajdonosának adatait (neve, lakcíme, telefon száma, e-mail címe), a kutya, macska adatait (hívóneve, fajtája, faja, ivara, kora, veszetség oltás dátuma), valamint a kutya, macska megőrzés igénybevételének időtartamát, szolgáltatás választását. A kutya, macska átvételével egy időben, a megőrzés idejére átadásra kerül a kutya útlevele vagy oltási könyve.

Állategészségügyi vonatkozások

A kutya, macskapanzió 24 órás állatorvosi támogatás alatt áll. Minden megőrzésre átadott kutyának rendelkeznie kell a kötelező és ajánlott védőoltásokkal, külső és belső parazita mentesnek kell lennie. A kutyatulajdonos az átadás-átvételi adatlapon nyilatkozik, hogy kér-e értesítést, tájékoztatást a kutya megbetegedése esetén, vagy a döntést a jó gazda gondossága alapján a kutyapanzió vezetőjére bízza. A kutyamegőrzési idő alatt esetlegesen felmerülő állatorvosi költségek, minden esetben a kutya tulajdonosát terhelik, kivéve, ha a kiváltó ok a kutyapanzió hibájából ered. Kutyák ellátásának, gondozásának rendje A kutya élelmezése száraztáppal történik. A kutyatápot a kutya tulajdonosa biztosítja a kutyája részére. Etetése, a kutya korának, életritmusának megfelelően történik, a kutya tulajdonos kérésének, kívánságának megfelelően. Speciális élelmezési igény esetén mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges. A kutyák mozgatása, udvaron tartózkodása felügyelet mellett történik. Kennelekben tartott kutyák esetén, a kutyák az éjszakai időszakot minden esetben a zárt kennelben töltik. Lakásban tartott kutyák esetében a kutya a napját alapvetően a lakásban tölti, többszöri udvari sétával egybekötve, minden esetben a kutya tulajdonos által támasztott elvárások figyelembevételével. Higiéniás feltételek biztosítása A kutya kennelbe helyezése előtt minden esetben megtörténik a kennel, a kutyaól és az etető-itató tálak fertőtlenítése. A kennelek takarítása minden nap minimum három alkalommal történik, de természetesen, okot adó körülmény esetén azonnal. A kutya elhelyezésére szolgáló kennelek a kutyák takarítása folyóvízzel, valamint magasnyomású- mosó és gőztisztító géppel történik. A kutyapanzió ára és szolgáltatásai https://www.mazli-kutyapanzio-kozmetika.hu/arlista/és https://www.mazli-kutyapanzio-kozmetika.hu/szolgaltatasok/oldalon találhatók. Egyéb rendelkezések Az átadás-átvételi adatlap aláírásával a kutyatulajdonos elfogadja a Mázli Kutyapanzió-óvoda kozmetika árait és Működési Szabályzatát. Kutyatulajdonos a legjobb tudomásával tölti ki a Mázli Kutyapanzió kérdőívét kedvencének szokásaira vonatkozva, amivel elősegíti a kutya panzióban töltött idejét. Az átadás-átvételi adatlap aláírásával Hatta Edit egyéni vállalkozó vállalja, a Mázli Kutyapanzió Működési Szabályzatában meghatározott feltételek biztosítását. Abban az esetben, ha a kutyatulajdonosa az előzetesen megadott időszak leteltét követően, 5 napon belül nem jelentkezik a kutyájáért, az átadás-átvételi adatlap aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a kutya menhelyre kerüljön.