Kutya szocializáció

"A művészet és a tudomány nem elegendő,

türelem az alapja mindennek"

2023-ban is több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk 3 hónapos kortól mini, kis, közepes, nagy, óriás testű kutyák bentlakásos szocializációját.

Helyfoglalás: Sms-ben a 06-20-234-0144 számon

A kutyusokat kizárólag előzetes bejelentkezés alapján, időpont egyeztetéssel fogadjuk.

A kutyák átvételét és kiadását naponta 7 óra és 19 óra között végezzük.

Az érkezést vagy távozást minimum 1 órával megelőzően köteles a kutya tulajdonosa jelezni a panzió felé.

Amit a gazdinak hoznia kell a bentlakásos kutyakiképzésre:

- A kutyus oltási könyve vagy útlevele és a közösségbe hozható állatorvosi igazolása aminek tartalmaznia kell, hogy egészséges a kutya és közösségbe hozható!

Szocializációs képzéseinknél az alábbi problémákra nyújtunk megoldást:

- falkán belüli több kutya összeszoktatása

- idegen kutyákhoz való hozzászoktatás (antiszociális)

- szobatisztaságra szoktatás

- hangokhoz való hozzászoktatás

- emberekhez való hozzászoktatás (antiszociális)

- kennelhez való hozzászoktatás

- házi illetve utazó boxhoz való hozzászoktatás

Képzéseinket minden hónapban 2 hetes kurzusokban vállaljuk ez szükséges ahhoz, hogy a kutya szocializáltságát szakszerűen el tudjuk végezni.

Mélyebben berögzült és súlyosabb problémák esetén több kurzusra is szükség lehet.

Vállaljuk a kutyák 24 órás állandó szakszerű felügyeletét és 24 órás állatorvosi ügyeletét (hétvégén és ünnepnapokon is, szerződött állatorvossal).

A kutya egészséges, ápolt, tiszta külsejű, jól szocializált kell, hogy legyen, igazolható tulajdon joggal (kutya chip), és oltási könyvvel, féregtelenítve legyen (3 hónapon belül), érvényes veszettség elleni oltással (1 éven belül) és közösségbe vihető állatorvosi igazolással (1 héten belül) kell, hogy rendelkezzen.

A szocializációs kutyakiképzésünkre elhelyezésre kerülő kutyákról jelentkezési lapot készítünk, mely nyilvántartásunk is egyben.

A tulajdonos tudomásul veszi, hogy a kutya beköltözésekor előre kell kifizetni a rehabilitációs képzés teljes összegének 50%-át, távozáskor pedig a fennmaradó 50%-ot.

A vezetőség amennyiben állatorvosi beavatkozásra (műtét, eutanázia, stb.) kerül sor, értesíti a tulajdonost. Bármiféle döntésre csak a kutya tulajdonosa jogosult, mi nem dönthetünk. Kivétel, ha életmentő beavatkozásról van szó!