Kutya rehabilitáció

"A művészet és a tudomány nem elegendő, türelem az alapja mindennek".

2024-ben is több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk 3 hónapos kortól mini, kis, közepes, nagy, óriás testű kutyák bentlakásos rehabilitációját.

Helyfoglalás: Sms-ben a 06-20-234-0144 számon

A kutyusokat kizárólag előzetes bejelentkezés alapján, időpont egyeztetéssel fogadjuk.

A kutyák átvételét és kiadását naponta 7 óra és 19 óra között végezzük.

Az érkezést vagy távozást minimum 1 órával megelőzően köteles a kutya tulajdonosa jelezni a panzió felé.

Amit a gazdinak hoznia kell a bentlakásos kutyakiképzésre:

- A kutyus oltási könyve vagy útlevele

Rehabilitációs képzésünk megkezdése elött felmérjük a probléma súlyosságát, megkeressük a kiváltó okot, és azt megszüntetve az alapoktól kezeljük a problémát.

A rehabilitációs képzéseink egyik szakága olyan viselkedési problémával rendelkező kutyákkal foglalkozunk, akik előéletükből fakadóan, vagy a tartás-nevelés következtében megnehezítik gazdáik, saját életüket és viselkedési zavaraik miatt nem alkalmasak a kutyás közöségbe való részvételre. 

A rehabilitációs képzéseink másik szakága kifejezetten a kutyák egészséges élet módjára és mozgás terápiájára épül.

Az alábbi felsorolt problémákra nyújtunk szakszerű megoldást:

-agresszió (harapás)

-féltékenység

-félelem

-felugráslás

-szeparációs szorongás

-rombolás

-rágás 

-indokolatlan mértékű ugatás

-műtét utáni rehabilitáció 

-túlsúly 

-étrend beállítás

-roborálás 

-szőr és bőr problémák

-krónikus mozgás hiány

-ízületi problémák

-izom sorvadás

-masszázs

-gyógytorna

-futópad, sétapad

-fizióterápia 

-gyógyszeres terápia 

Rehabilitációs képzéseinket minden hónapban 2 hetes kurzusokban vállaljuk ez szükséges ahhoz, hogy a kutya életminőségét fenntartsuk és rehabilitációját szakszerűen el tudjuk végezni. Mélyebben berögzült és súlyosabb problémák esetén több kurzusra is szükség lehet.

Vállaljuk a kutyák 24 órás állandó szakszerű felügyeletét és 24 órás állatorvosi ügyeletét (hétvégén és ünnepnapokon is, szerződött állatorvossal).

A kutya egészséges, ápolt, tiszta külsejű legyen, igazolható tulajdon joggal (kutya chip), és oltási könyvvel, féregtelenítve legyen (3 hónapon belül), érvényes veszettség elleni oltással rendelkezzen.

A tulajdonos tudomásul veszi, hogy a kutya beköltözésekor előre kell kifizetni a rehabilitációs képzés teljes összegének 50%-át, távozáskor pedig a fennmaradó 50%-ot.

A vezetőség amennyiben állatorvosi beavatkozásra (műtét, eutanázia, stb.) kerül sor, értesíti a tulajdonost. Bármiféle döntésre csak a kutya tulajdonosa jogosult, mi nem dönthetünk. Kivétel, ha életmentő beavatkozásról van szó!

A tulajdonos hozzájárul, hogy a panzióban készült képeket, videókat a panzió saját jogára, reklámozásra, hirdetésekben, honlapján, médiában felhasználhassa.