Macskapanzió, napközi

"Kutyapalota"

2024-ben is 3 hónapos kortól korlátlan ideig a Panzió macskák szállását tudja biztosítani.

Vállaljuk részidőben, reggel 7.00 órától du. 17.00 óráig, mint macskanapközi illetve 24 órás több napos időre, mint macskapanzió a kedvencek megőrzését.

Helyfoglalás : Sms-ben a 06-20-234-0144 számon

A macskákat kizárólag előzetes bejelentkezés alapján, időpont egyeztetéssel fogadjuk.

A macskák átvételét és kiadását naponta Hétfő - Péntek 7.00 és 19.00 Szombat - Vasárnap 8.00 és 19.00 között végezzük.

Az érkezést vagy távozást minimum 1 órával megelőzően köteles a macska tulajdonosa jelezni a panzió felé.

Amit a gazdinak hoznia kell a panzióba:

- A macska oltási könyve vagy útlevele.

1. A macskapanzióban a macskák elhelyezését az alábbi módon vállaljuk:

-több zárt belső boxban, mosható járólapos burkolat, szigetelt fűtőtt, öszkomfortos, redőnyös helységben,

2. A macskapanzióban a macskák elhelyezésének feltételei:

-A macska egészséges, ápolt, tiszta külsejű, igazolható tulajdon joggal (macska chip), és oltási könyvvel, féregtelenítve legyen (3 hónapon belül), érvényes veszettség elleni oltással (1 éven belül)

3. A macskapanzióban elhelyezésre kerülő macskákról excel táblázatban nyílvátartást vezetünk.

4. A macskapanzióban a panziós macskák ellátásának folyamata:

Igény szerint naponta egyszer, kétszer vagy háromszor etetjük saját vagy háromféle a tulajdonos álltal nálunk válaszható száraztáppal amelyek az alábbiak: Josera, Platinum, RoyalCanin aminek mennyiségét a macska tulajdonosa határozza meg. (Árak az árlista menűben) Friss ivóvizet folyamatosan biztosítunk, az edényeket rendszeresen ellenőrizzük és tisztítjuk.

A helységek és az almos ládák takarítására minden nap reggel 7.00-kor és este 19.00-kor kerül sor domestossal fertőtlenítjük.

5. A macskatulajdonos kötelezettségei:

-A macskapanzióban, a „macska elhelyezésének feltételei” meglétéről szóban nyilatkoznia kell. (Ezek közül, bármelyik feltétel nem teljesülése esetén vállalja, az esetlegesen felmerülő plusz költségek fedezését, illetve a kutya azonnali elszállítását a panzióból!).

Az oltási könyvet leadja a panziónak, a macska ott tartózkodási időtartamára.

Ha a macska napi gyógyszerezésre szorul a tulajdonos a kutyapanzió részére köteles a beadásra szánt gyógyszert rendelkezésre bocsájtani és a macska távozásakor a fent maradt gyógyszer mennyiséget magával vinni. Vállalja az előre nem látható okokból fakadó állatorvosi kezelés díját, mint plusz költséget.

A panzióban az üzemeltető, tudomására hozza mindazon tudnivalókat, melyek a macska jobb tartását szolgálják.

Elfogadja, hogy a panzióban a macskák étkeztetése csak száraz táppal történik, melynek fajtáját a panzió vagy a tulajdonos határozza meg.

A macskatulajdonos elfogadja, hogy a Megbízott nem tehető feleőssé a macska sérüléseiért, betegségéért, haláláért.

Tudomásul veszi, hogy a macska beköltözésekor előre kell kifizetni a panzió teljes összegének 50%-át, kiköltözéskor pedig a fennmaradó 50%-ot és szükség szerint, az esetleges plusz költségeket.

Hozzájárul, hogy a macskájáról panzióban készült képeket, videókat a panzió saját jogára, reklámozásra, hirdetésekben, honlapján, médiában felhasználhassa.

Hozzájárul, hogy amennyiben az adatlapon feltüntetett, panzió igénybevétel utolsó napjának lejárata után 5 naptári nappal sem jelentkezik a macskájáért, akkor a kaposvári menhelyre szállítjuk, vagy örökbe adjuk. Tudomásul veszi, hogy amennyiben a lejárati határidő után, jelentkezik a macskájáért, úgy az alapdíjon felül plusz napi díj kerül felszámításra.

6. Kutyapanzió kötelezettségei, vállalásai:

A panzió a macskák átvételét és kiadását naponta 7 óra és 19 óra között végzi. A panzió vállalja a macskák 24 órás állandó szakszerű felügyeletét. A panzió 24 órás állatorvosi ügyelet alatt áll (hétvégén és ünnepnapokon is) A panzió a száraztápot, rágcsáló mentes, száraz, hűvös helyen tárolja. A panzió vállalja a rovarok és kártevők irtását, ha szükséges. A panzió vállalja, hogy a panzióban lévő macskák étkezéseit, a tulajdonos igényei szerint végzi. (etetések száma, ideje) Vállalja, hogy a jó gazda gondosságával bánik a rá bízott macskákkal és mindenkor annak épségét tartja szem előtt. A panzió vállalja, hogy a macskák által keletkező ürüléket saját telephelyén lévő komposztálóba vagy saját tulajdonát képező hulladéklerakó helyre elszállítja.

A panzió vezetősége amennyiben állatorvosi beavatkozásra (műtét, eutanázia, stb.) kerül sor, értesíti a tulajdonost. Bármiféle döntésre csak a macska tulajdonosa jogosult, a panzió nem dönthet. Kivétel, ha életmentő beavatkozásról van szó!