Kutyapanzió, napközi

"Kutyapalota"

2023-ban is 3 hónapos kortól korlátlan ideig a Panzió mini, kis, közepes, nagy, óriás testű kutyák szállását tudja biztosítani.

Vállaljuk részidőben, reggel 7.00 órától du. 17.00 óráig, mint kutyanapközi illetve 24 órás több napos időre, mint kutyapanzió a kedvencek megőrzését. 

Helyfoglalás : Sms-ben a 06-20-234-0144 számon

A kutyusokat kizárólag előzetes bejelentkezés alapján, időpont egyeztetéssel fogadjuk.

A kutyák átvételét és kiadását naponta Hétfő - Péntek: 7.00 és 19.00 Szombat - Vasárnap 8.00 és 19.00 között végezzük.

Az érkezést vagy távozást minimum 1 órával megelőzően köteles a kutya tulajdonosa jelezni a panzió felé.

Amit a gazdinak hoznia kell a panzióba:

- A kutya oltási könyve vagy útlevele.

1. A kutyapanzióban a kutyák elhelyezését az alábbi módon vállaljuk:

-több zárható külső kennel, EU. szabványnak megfelelő acél szerkezet, horganyzott lemez borítás, hungarocel szigetelés,  mosható járólapos burkolat, szigetelt fűtő panellal ellátott kutyaházak, nagy tágas füves udvar

-belső öszkomfortos, járólapos, redőnyös szoba, nagy tágas füves udvar

2. A kutyapanzióban a kutyák elhelyezésének feltételei:

-A kutya egészséges, ápolt, tiszta külsejű, jól szocializált legyen, igazolható tulajdon joggal (kutya chip), és oltási könyvvel, féregtelenítve legyen (3 hónapon belül), érvényes veszettség elleni oltással (1 éven belül) 

-Hivatalosan veszélyesnek nyilvánított kutyát a kutyapanzióba nem fogadunk be.

3. A kutyapanzióban elhelyezésre kerülő kutyákról jelentkezési lapot készítünk, mely nyilvántartásunk is egyben.

4. A kutyapanzióban a panziós kutyák ellátásának folyamata:

-A kutyák egésznap zöld, árnyékos környezetben, szabadon mozoghatnak.

Igény szerint naponta egyszer, kétszer vagy háromszor etetjük kétféle a tulajdonos álltal válaszható száraztáppal amelyek az alábbiak: Josera, Platinum, aminek mennyiségét a kutya tulajdonosa határozza meg. (Árak az árlista menűben) Friss ivóvizet folyamatosan biztosítunk, az edényeket rendszeresen ellenőrizzük és tisztítjuk.

Az udvar és kennelek takarítására minden nap reggel 7.00-kor kerül sor. A külső viacolor burkolatú területeket és kenneleket naponta nagynyomású mosóval tisztíjuk és domestossal fertőtlenítjük.

5. A kutyatulajdonos kötelezettségei:

-A kutyapanzióban, a „kutyák elhelyezésének feltételei” meglétéről szóban nyilatkoznia kell. (Ezek közül, bármelyik feltétel nem teljesülése esetén vállalja, az esetlegesen felmerülő plusz költségek fedezését, illetve a kutya azonnali elszállítását a panzióból!).

Az oltási könyvet leadja a panziónak, a kutya ott tartózkodási időtartamára.

Ha a kutya napi gyógyszerezésre szorul a tulajdonos a kutyapanzió részére köteles a beadásra szánt gyógyszert rendelkezésre bocsájtani és a kutya távozásakor a fent maradt gyógyszer mennyiséget magával vinni. Vállalja az előre nem látható okokból fakadó állatorvosi kezelés díját, mint plusz költséget.

A panzióban az üzemeltető, tudomására hozza mindazon tudnivalókat, melyek a kutya jobb tartását szolgálják.

Elfogadja, hogy a panzióban a kutyák étkeztetése száraz táppal történik, melynek fajtáját a a panzió határozza meg.

A kutyatulajdonos elfogadja, hogy a Megbízott nem tehető feleőssé a kutya sérüléseiért, betegségéért, haláláért.

Tudomásul veszi, hogy a kutya beköltözésekor előre kell kifizetni a panzió teljes összegének 50%-át, kiköltözéskor pedig a fennmaradó 50%-ot és szükség szerint, az esetleges plusz költségeket.

Hozzájárul, hogy amennyiben az adatlapon feltüntetett, panzió igénybevétel utolsó napjának lejárata után 15 naptári nappal sem jelentkezik a kutyáért, akkor a kaposvári menhelyre szállítjuk, vagy örökbe adjuk. Tudomásul veszi, hogy amennyiben a lejárati határidő után, jelentkezik a kutyáért, úgy az alapdíjon felül plusz napi díj kerül felszámításra.

6. Kutyapanzió kötelezettségei, vállalásai:

A panzió a kutyák átvételét és kiadását naponta 7 óra és 19 óra között végzi.  A panzió vállalja a kutyák 24 órás állandó szakszerű felügyeletét. A panzió 24 órás állatorvosi ügyelet alatt áll (hétvégén és ünnepnapokon is), A panzió a száraztápot, rágcsáló mentes, száraz, hűvös helyen tárolja. A panzió vállalja a rovarok és kártevők irtását, ha szükséges.  A panzió vállalja, hogy a panzióban lévő kutya étkezéseit, a tulajdonos igényei szerint végzi. (etetések száma, ideje) Vállalja, hogy a jó gazda gondosságával bánik a rá bízott kutyákkal és mindenkor annak épségét tartja szem előtt. A panzió vállalja, hogy a kutyák által keletkező ürüléket saját telephelyén lévő komposztálóba vagy saját tulajdonát képező hulladéklerakó helyre elszállítja.

A panzió vezetősége amennyiben állatorvosi beavatkozásra (műtét, eutanázia, stb.) kerül sor, értesíti a tulajdonost. Bármiféle döntésre csak a kutya tulajdonosa jogosult, a panzió nem dönthet. Kivétel, ha életmentő beavatkozásról van szó!