"Kutyapalota" Kutyapanzió, Bentlakásos kutya kiképzés, szocializáció, rehabilitáció,

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#156 - Körte Dóra2021.12.03. 20:40

Kedves Krisztina és Kornél!
Nagyon köszönjük a rengeteg segítséget, gondoskodást! Sunny vizslám októberben vendégeskedett nálatok. Kellett egy műtétet csináltatni, ami hála nektek, a szakmai tudásotoknak, a megfelelő időpontban lett elvégezve. (Egy hetet kellett csúsztatnunk, amit ti vettetek észre.)
A műtét napján és a következő napokban is mindig kaptam információt, hogyan gyógyul, hogy érzi magát Sunny. Előtte pedig nagyszerű felkészítést kapott, a tanfolyamon megtanulta, hogy gyorsabban reagáljon a visszahívásra, még szebben megy pórázon és az orrát sem dugja bele mindenhová ???? Vagyis igen, de legalább nem eszi meg, amikor figyelneztetem. A parancs szavak jobban ülnek, és a sok szeretetet, amit kapott tőletek, én is éreztem a beszélgetéseinken keresztül. Köszönjük nektek nagyon! Még vissza jövünk ???? Dóra & Sunny

#155 - Szücs Kriszta2021.11.19. 19:32

Köszönjük, hogy létrejött a Kutyapalota.
Morzsi a tacskó már többször vendégeskedett
nálatok és igazán jól érezte magát.
Már nincs aggódás, legközelebb is megyünk.
Csak ajánlani tudom.

#154 - Kiss Annamária2021.10.13. 21:13

Nagyon szépen köszönjük Frodo és Cloe csivavánk nevében ,hogy nálatok lehetett és foglalkoztatok velük
Féltem hogy haragudni fog ránk, hogy idegeneknél hagytuk, de nem így történt
Csak ajánlani tudom
Köszönjük

#153 - Nagy Tamás2021.10.09. 13:16

Nagyon szépen köszönjük- Pamacs és gazdája- a nyári all-inclusive ellátást (gyógyszerrel együtt).

#152 - Árki András2021.10.02. 19:00

Nagyon szuper hely, nagyon szeretjük, főleg a mi kis kutyusunk, Loki. Nag hálával tartozunk nektek, köszönjük szépe a sok mindent amit a kutyánkért, kutyákért tettetek, és tesztek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Köszönjük, hogy vagytok.
Köszönettel: Árki András, és természetesen, Loki is.

#151 - Szepesiné Judit2021.10.01. 14:30

Kórházi vizsgálat és egyéb ügyintézések miatt pár napra Budapestre kellett mennünk, óriási segítséget jelent nekünk, hogy CSAK EGY TELEFON --- és a nyugodtságunk biztosítva van!
Örülünk, hogy André kutyánk vigyorogva "mesél" Krisztiről és Kornélról... az hogy jól érezte magát a panzióban - megérkezésünkkor látszik! Nem nyafog, nem tutul, nem panaszkodik /előző kutyinkkal bizony volt ilyen /oda többet nem vittük!/ .... de ez a Kutyapalotáról el nem képzelhető: kedvesek, udvariasak, türelmesek (velünk emberekkel is, pedig ezer naív kérdést teszünk fel kb. 5 perc alatt!!!!) ....
Köszönjük, hogy van ez a lehetőség és ha azért olvasod a hozzászólásokat, hogy véleményt tudj alkotni: IGEN, IDE HOZHATOD A KUTYIDAT (cicádat) - HOZZAD, nem fogod megbánni!

#150 - Barbi2021.09.28. 16:27

Cicánk nagyon jól érezte magát. Féltünk, hogy egy hét után haragudni fog ránk, hogy idegenekkel hagytuk, de nem így lett.
Nagyon "beszédes" volt és "mesélt". Biztos, hogy máskor is a Kutyapalotát választjuk!
Köszönjük szépen! :)

#149 - Jobb Ilona2021.09.28. 10:52

Kedves Kriszta és Kornél!
A hála szó jut eszembe, ha rátok gondolok, ez pedig sűrűn előfordul, hisz nap mint nap látom kutyáimon a hozzáértő gondoskodásotoknak köszönhetően, milyen tanulékonyak. Úgy érzem most már, szerencsésen alakult, hogy a közelünkben lévő panziók nem tudták fogadni kutyusainkat, amikor hirtelen szükségünk lett volna rá. Éppen ezért különösen örülök, hogy rugalmasságotoknak, hozzáértő segitőkészségeteknek köszönhetően megtaláltuk a legJOBB helyet kutyáink számára, ahová örömmel mennek és boldogan mosolyogva rohannak hozzánk, amikor megyünk értük. Köszönjük!

#148 - Veronika Kovács2021.09.27. 10:50

Olyan helyet kerestem az egyszem antiszociális kis méregzsák kutyánknak ahol a panzió és a szocializáció is egyben megoldott. Rátaláltam a “kutyapalotára” ahol tényleg nem utasították el , nem kell ivartalaníttatni, sőt még az oltásokat is megkapta ez idő alatt.
A mi kutyánk az emberekkel bizalmatlan, morog, harap , mikor mi. Így “egyemberes”kutya lett, nem tud vigyázni rá senki , ha nem visszük el a hosszabb utakra. Ezért mi már visszajáró vendégek vagyunk Kornéléknál, aki az első alkalom után ölben hozta ki Bogyikát. Nem hittünk a szemünknek. Kicsit aggódtam,hogy mi lesz de a kitartásuk és a szakmai hozzáértésük meghozta az eredményt. Csak ajánlani tudom a Kutyapalotát!

#147 - Pápai István2021.09.27. 10:47

Jerry kutyánk első hosszú távolléte volt tőlünk. Kicsit aggódtunk, de azt mondta, hogy nagyon, nagyon jól érezte magát nálatok. Ja és azóta megeszi a száraz tápot.???? Köszönjük Nektek, még megyünk!

Egész Évben Nyitva !!!

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Támogatói bankszámla szám: OTP Bank /11743002-20208437/

Szerecz Kornél &

Szereczné Szatmári Krisztina

Cím: 7400 Kaposvár,

Kaposfüredi utca

Bejelentkezés:  

Telefon: 06-20-234-0144 

Email: info@kutyapalota.hu

Google+