Cég információ

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Támogatói bankszámla szám: OTP Bank /11743002-20208437/

Szerecz Kornél &

Szereczné Szatmári Krisztina

Cím: 7400 Kaposvár,

Kaposfüredi. u. 8.

Bejelentkezés:  

Telefon: 06-20-234-0144 

Email: info@kutyapalota.hu

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#50 - Kmargit2018.12.28. 18:31

Kedves Kriszti és Kornél!
Nagyon köszönjük kiscicánk gondozását. Már másodszor volt nálatok. Kezdetben féltettük, mert még soha nem volt nélkülünk. Nagyon megnyugodtunk, amikor a cicusunk a távollétünket nem érte meg negatívan, ugyanolyan vidám, játékos cicát kaptunk vissza , mint amilyen előtte volt. Köszönjük szépen kedvencünk odaadó gondozást, és biztosak vagyunk benne, hogy máskor is nyugodt szívvel rátok bizhatjuk.

#49 - Ömböli Mária2018.12.27. 18:42

Kedves Kriszti és Kornél!

Félve hagytam ott Dodó nevű máltai kiskutyámat, féltem ,hogy a hiányom megviseli.
15 nap után egy sokkal okosabb, nyugodtabb kutyust kaptam vissza. Engem jobban megviselt a távollét mint őt. Jó szívvel ajánlom a panziót mindenkinek. Ha szükség lesz rá, már nem kérdés, Rátok fogom bízni Dodót, hiszen nagy szeretettel és odafigyeléssel gondoskodtatok róla.

Köszönöm szépen!

#48 - Fegyver Richard2018.12.27. 18:29

Kedves Kriszti és Kornél,

Köszönöm a lehetőséget, hogy Maci kutyámat azonnal bevállaltátok egy hétre, a 6 éves angol szetterem nagyon jól érezte magát, más kutyákkal tölthette a napjait, amíg nem tudtam megoldani a felügyeletet utazások miatt. Biztos, hogy szívesen bízom rátok Macit 2019-ben is. Külön köszönet a kis videók ért amikben láthattam mennyire jól érezte magát nálatok nélkülem is :)

#47 - Münó és Hugó2018.11.28. 11:21

Kedves Kriszti és Kornél!
Nagyon szerettem volna második kutyust, de a 7,5 éves Francia Bulldogom miatt ettől nagyon féltünk. Most adódott a lehetőség, hogy egy újabb tünemény kerüljön a családba, azonban ez nélkületek nem sikerülhetett volna. A 2 hét összeszoktatás elképesztő változásokat hozott. Hugó 4-5 napnál tovább sosem volt nélkülem és akkor is szüleimnél pihent. Nagyon aggódtam miatta, de mikor hoztuk el őket láttam, mennyire megszerettek benneteket, uh ezentúl a panzióztatás sem lesz kérdés. :) Nagyon köszönünk mindent, többek között azt is, hogy azóta sem engedtétek el a kezünket és bármikor kérdezhetünk.

#46 - Melinda és Letti2018.11.27. 18:37

Kedves Kriszti és Kornél! Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy Lettikénket alkalmanként több napra elhelyezhetjük nálatok. Tudjuk, hogy jó helyen van, szakszerű gondoskodásban van része.Soha semmi probléma nincs vele, örömmel megy vissza hozzátok! Munkátokhoz sok sikert, örömöt kívánunk! Köszönettel:Melinda és Győző

#45 - Eszter2018.09.18. 19:38

Zserbó kutyánk mindig nagy lelkesedéssel tér ide vissza, és amikor érte megyünk, akkor is nagyon fel van dobva. ???? Itt megtanulja a szocializációt más kutyák között, miközben mi ki tudunk mozdulni otthonról, így mindenki jól jár.

#44 - Gurmai Zsuzsanna2018.09.11. 23:25

Kedves Kriszti, Kornél!
Szeretünk utazni, de mindig gond volt megszervezni kutyusaink felügyeletét, ezért nagyon örültünk, hogy rátok találtunk☺! Csak jót hallottunk-olvastunk a Kutyapalotáról, ezért is vittük hozzátok Pamacskánkat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy már napokkal előtte izgultam, mi lesz vele, hiszen 8 év alatt nem hagytuk soha felügyelet nélkül!Nagyon tetszett, hogy részletes, mindenre kiterjedő megbeszélés előzte meg a kutyus befogadását.
Ez is, és a Kornéllal történt személyes találkozó
is bizalmat keltett bennünk, láttuk, hogy jó helyre kerül a mi kis Pamikánk! Nagyon vártuk a viszontlátást, és örömmel láttuk, hogy kiegyensúlyozott, nyugodt kutyust kaptunk vissza, amiért nagyon hálásak vagyunk Nektek! A sikeren felbuzdulva hamarosan visszük megint, mert ismét elutazunk néhány napra☺!

#43 - Józsáné Szijj Julianna2018.09.03. 21:02

Kedves Kriszti és Kornél!
5 éves máltai selyem kutyusomra még nem vigyázott soha senki Ismerősők ajánlottak jó szívvel Benneteket. Gombi azóta már többször élvezte ezt a csodás helyet.Szerető gondoskodást kapott, játszótársakat és még vacsorát is, mert hogy a tápot, amit vittem, nem ette meg! Problémánkhoz még jó tanácsot is kaptunk.Csak ajánlani tudom szívből! Köszönöm Nektek a Gombi nevében is!

#42 - Szép Csaba2018.08.31. 20:29

Kedves Kriszti és Kornél!
Csatlakozni tudunk az előttünk szólókhoz, Nagyon örülünk , hogy létre hoztátok a kutyapanziót. Kutyusunk Ricky most volt nálatok először. Nagyon szimpatikusak voltatok és nyugodt szívvel hagytuk ott kedvencünket.A kutyust teljesen kiegyensúlyozottan , rendben kaptuk vissza. Ajánlunk benneteket másoknak is, és mi is igénybe fogjuk venni máskor is a szolgáltatásotokat.

Üdvözlettel Ildi és Csaba

#41 - Sne D. Hilda2018.08.30. 13:14

Kedves Kriszti es Kornel! Tavaly talaltunk Ratok, ami az egyik legnagyobb oromom, mert nyugodt szivvel tudjuk Nalatok hagyni kis kedvencunket Spyket. Tobbedszer nyaralt/telelt mar nalatok, eloszor felve hagytuk ott, de hala Nektek, akkor is es azota is nagyon jol erezte, erzi magat nalatok. Halas koszonet a szinvonalas gondoskodasert, tudasert, szeretetert amit toletek kapnak a kutyusok. Maximalisan meg vagyunk elegedve, csak csupa jot tudok mondani, irni, jo szivvel ajanlani titeket! Kulon koszonet a gazdik megnyugtatasara tett turelemert. Kivanok tovabbi sok sikert, es meg talalkozunk!!! (Bocsanat nem tudom miert, de nem ir a telom ekezetes betut! :( )