Cég információ

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Támogatói bankszámla szám: OTP Bank /11743002-20208437/

Szerecz Kornél &

Szereczné Szatmári Krisztina

Cím: 7400 Kaposvár,

Kaposfüredi. u. 8.

Bejelentkezés:  

Telefon: 06-20-234-0144 

Email: info@kutyapalota.hu

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#10 - Vető Tamásné2017.09.27. 15:06

Beksz kutyusom bentlakásos kutyakiképzésen vett részt, az eredmény lenyűgöző. Krisztina, Kornél, nagyon köszönöm a sok törődést szeretete, és nem utolsó sorban a tudást, ami elvarázsolt minket!
KÖSZÖNÖM!

#9 - Rami2017.08.31. 08:24

Coco nevü kutyuskánkat másfél napra adtam be panzióba, először féltem hogy idegen hely, és idegen emberek veszik körül, de mikor elvittem hozzájuk Cocot kedvesek és barátságossak voltak az első pillantásra! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm szépen! Még jövünk :)

#8 - Vörös Márk2017.08.26. 11:00

Monroe és Peti nevű kiskutyáinkat 1 hetes panzióba adtuk be. Mindkettejükön érezni lehetett, hogy nagyon jól érezték magukat és nagyon jó helyük volt.
Monroe nevű kis kutyánk szocializációban is részt vett mert nem nagyon jött ki más kutyusokkal de a képek alapján amit az edzésről kaptunk minden rendben működött.
Köszönjük szépen a segítséget, csak ajánlani tudom Kornélékat!

#7 - Kacsora Szabolcs2017.08.22. 18:10

Masni nevű "kis"kutyánk, egy 15 napos tréningen vett részt. A szolgáltatásról csakis megelégedéssel írhatok. Egy csodát műveltek ezzel a kiskutyával! Ezt nagyon őszintén írom. Egy közepes testalkatú kutyának hoztuk el, de azóta kiderült, hogy ez korántsem felel meg a valóságnak (keverék, talán cane corso-labrador)! Nagyon kajla volt, rombolt, bontott, borított mindent és mindenkit. Elutaztunk 2 teljes hétre itthonról, és egy "másik" kutyát kaptunk vissza. Már a kocsiban hazafelé furcsa volt, hogy nem ugrál, "tud viselkedni", nem nyálaz, nem furakodik. Azóta egy álom a sétáltatás, mert lehet közben telefonon akár megbeszélést is tartani! Egyszóval fegyelemezett (!!!) kutyát kaptunk "örökültünk"! Köszönöm, és hálás vagyok!

#6 - Béres Kata2017.08.21. 21:14

Rocco nevű staffordunk a nyaralásunk alatt egy hetet töltött a panzióban.Nagyon pozitív véleményünk van a helyről.Igazi kutyabarát hely.Szeretik a kutyát,foglalkoznak vele és a legfontosabb szakmailag maximálisan felkészültek.A fogadtatás és a búcsú is nagyon tuti volt.Csak ajánlani tudom őket.A nyaralás alatt kaptunk képeket is kedvencünkről.Szóvan ötös skálán egy nagy 5!!!!!!

#5 - Hegedüs Ildikó2017.08.10. 00:29

1 éves shiba inu" Mazda" kutyánk 15 napot töltött bentlakásos kutyakiképzésen.Nagyon megvagyunk elégedve az itt eltöltött napok eredményeivel.Egy teljesen nyugodt,kiegyensúlyozott,alap parancsokat teljesítő kutyust kaptunk vissza.Mindenkinek ajánlani tudom a Kutyapalotát.Köszönetet szeretnék mondani Krisztának és Kornélnak az eredményes és kitartó munkájukért!

#4 - Sárdi Petra2017.08.09. 09:29

1,5 éves energiabomba, drótszőrű tacsink Nimród a panzióban töltött 9 napja alatt sokat változott.Higgadtabb lett, megszerette a többi kutyát és szerelembe esett. :-) Mi gazdik pedig hálásak vagyunk azért a szeretetért és gondoskodásért, ami őt körülvette és mi a távollétünket nyugodtan tölthettük.Biztosan érkezünk még! Köszönünk mindent, csak így haladjatok tovább a megkezdett, igazán lelkiismeretes úton. :-)

#3 - Vera2017.08.08. 21:20

A mi egy éves, 40 kilós, kis csöppség, zsivány Szamócánk igazi családtag és irodakutya is, csupa szeretet, jókedv és hála. Nagy megnyugvás számunkra, hogy jó kezekben tudhatjuk, ha elutazunk. Köszönjük, hogy mindig számíthatunk Rátok! Most éppen az iskolapadot koptatja nálatok, ígérem, jelentkezem még, ha tapasztaljuk a kiképzés eredményeit!

#2 - Hentschel Judit2017.08.08. 20:58

Kedves Kutyapalota!!!Nagyon szep 2 hetet töltött Maya kutyam a panzioban,sokat tanult es igencsak rendes setálová vált,legnagyobb meglepetesemre ugy setálunk már mint ahogy a nagy könyvben meg van irva.Maya a vegen haza sem akart jönni ugy kellett a kocsihoz kicsalogatni.Megegyszer köszönjük a sok szeretetet es törödest,kivalo ellatast es gondoskodast Krisztinatol es Korneltol.!!!!!

Judit es Maya

#1 - Gyarmati Diána2017.08.08. 19:00

Végre egy hely a közelünkben, ahová igazán nyugodt szívvel vihetjük Lunit :)
Kiskutyánk egy másfél éves magyar vizsla kislány, aki mindenkit szeret, kivéve a többi kutyát :D Egy hetet töltött a panzió bentlakásos képzésén, azóta teszteltük a pécsi belvárost és a kutyastrandot is póráz nélkül (!), és szereztünk új kutyabarátokat is!
Köszönjük szépen a segítséget, biztosan visszatérő vendégek leszünk!!
Dia, Tim és Luni