Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#153 - Nagy Tamás2021.10.09. 13:16

Nagyon szépen köszönjük- Pamacs és gazdája- a nyári all-inclusive ellátást (gyógyszerrel együtt).

#152 - Árki András2021.10.02. 19:00

Nagyon szuper hely, nagyon szeretjük, főleg a mi kis kutyusunk, Loki. Nag hálával tartozunk nektek, köszönjük szépe a sok mindent amit a kutyánkért, kutyákért tettetek, és tesztek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Köszönjük, hogy vagytok.
Köszönettel: Árki András, és természetesen, Loki is.

#151 - Szepesiné Judit2021.10.01. 14:30

Kórházi vizsgálat és egyéb ügyintézések miatt pár napra Budapestre kellett mennünk, óriási segítséget jelent nekünk, hogy CSAK EGY TELEFON --- és a nyugodtságunk biztosítva van!
Örülünk, hogy André kutyánk vigyorogva "mesél" Krisztiről és Kornélról... az hogy jól érezte magát a panzióban - megérkezésünkkor látszik! Nem nyafog, nem tutul, nem panaszkodik /előző kutyinkkal bizony volt ilyen /oda többet nem vittük!/ .... de ez a Kutyapalotáról el nem képzelhető: kedvesek, udvariasak, türelmesek (velünk emberekkel is, pedig ezer naív kérdést teszünk fel kb. 5 perc alatt!!!!) ....
Köszönjük, hogy van ez a lehetőség és ha azért olvasod a hozzászólásokat, hogy véleményt tudj alkotni: IGEN, IDE HOZHATOD A KUTYIDAT (cicádat) - HOZZAD, nem fogod megbánni!

#150 - Barbi2021.09.28. 16:27

Cicánk nagyon jól érezte magát. Féltünk, hogy egy hét után haragudni fog ránk, hogy idegenekkel hagytuk, de nem így lett.
Nagyon "beszédes" volt és "mesélt". Biztos, hogy máskor is a Kutyapalotát választjuk!
Köszönjük szépen! :)

#149 - Jobb Ilona2021.09.28. 10:52

Kedves Kriszta és Kornél!
A hála szó jut eszembe, ha rátok gondolok, ez pedig sűrűn előfordul, hisz nap mint nap látom kutyáimon a hozzáértő gondoskodásotoknak köszönhetően, milyen tanulékonyak. Úgy érzem most már, szerencsésen alakult, hogy a közelünkben lévő panziók nem tudták fogadni kutyusainkat, amikor hirtelen szükségünk lett volna rá. Éppen ezért különösen örülök, hogy rugalmasságotoknak, hozzáértő segitőkészségeteknek köszönhetően megtaláltuk a legJOBB helyet kutyáink számára, ahová örömmel mennek és boldogan mosolyogva rohannak hozzánk, amikor megyünk értük. Köszönjük!

#148 - Veronika Kovács2021.09.27. 10:50

Olyan helyet kerestem az egyszem antiszociális kis méregzsák kutyánknak ahol a panzió és a szocializáció is egyben megoldott. Rátaláltam a “kutyapalotára” ahol tényleg nem utasították el , nem kell ivartalaníttatni, sőt még az oltásokat is megkapta ez idő alatt.
A mi kutyánk az emberekkel bizalmatlan, morog, harap , mikor mi. Így “egyemberes”kutya lett, nem tud vigyázni rá senki , ha nem visszük el a hosszabb utakra. Ezért mi már visszajáró vendégek vagyunk Kornéléknál, aki az első alkalom után ölben hozta ki Bogyikát. Nem hittünk a szemünknek. Kicsit aggódtam,hogy mi lesz de a kitartásuk és a szakmai hozzáértésük meghozta az eredményt. Csak ajánlani tudom a Kutyapalotát!

#147 - Pápai István2021.09.27. 10:47

Jerry kutyánk első hosszú távolléte volt tőlünk. Kicsit aggódtunk, de azt mondta, hogy nagyon, nagyon jól érezte magát nálatok. Ja és azóta megeszi a száraz tápot.???? Köszönjük Nektek, még megyünk!

#146 - Anikó Lázár2021.09.26. 23:16

SOS kellett megoldanunk kutyusunk elhelyezését, és a Kutyapalotában még aznap fogadni tudták. Utána már nyugodtan aludhattak a szomszédaink, és mi is gond nélkül élvezhettük a nyaralást, hiszen tudtuk, hogy a kutyánk jó helyen van. Külön kiemelném, hogy a sebét nagyon szépen ellátták, és rengeteget javult, mire hazaértünk. Köszönjük a gondoskodást!

#145 - Melegh Fatima2021.09.26. 20:30

Két kan kutyánkat vittük másfél hétre a Kutyapalotába, egyikük elég agresszív is. Izgultunk picit, mivel volt már rossz tapasztalatunk egy másik panzióval, pontosan emiatt egyik kutyánk lába gondozásra szorult. Itt viszont minden rendben volt velük, nagyon elégedettek vagyunk. Ezután csak ide szeretném vinni a kutyusainkat. Köszönünk szépen mindent!

#144 - Nógrádi Ferenc2021.09.26. 19:36

Marci kutyám 2021 márciusában egy lábtörés után műtéten esett át…sajnos a műtét nem úgy sikerült,hogy a kutyám lába jobb lett volna,sőt inkább rosszabb lett(nem tudta kiegyenesíteni,teljesen görbe lett)…Júliusban beszéltem Kornéllal a Kutyapalota egyik tulajdonosával,aki egyből segített.Megfelelő orvost talált,aki megvizsgálta és egy kisebb beavatkozással rendbetette Marci lábát.Ezután 23 napig volt a Kutyapalotában Marci,ahol Kornél és Kriszta lelkiismeretesen gondozta,ellátta és foglalkozott a kutyámmal,mintha a sajátjuk lenne.23 nap után hoztam el tőlük,nagyon szépen javul Marci térde,mostmár ugyanolyan egyenes,mint előtte volt.Megbeszéltek szerint heti 2-3 alkalommal viszem hozzájuk fizioterápiás kezelésre és további rehabilitációra.Kriszta,Kornél!Nagyon szépen köszönöm Nektek a sok szeretetet,gondoskodást és türelmet,amit Marci kapott Tőletek…azt sajnálom,hogy már nem márciusban beszéltünk,amikor történt a baleset!❤️????