Menü
Kutyapanzió, Macskapanzió, Bentlakásos kutyakiképzés, szocializáció, rehabilitáció, Nem mindig látod, mi az, ami egy kutya vagy egy macska szívében rejlik, de ha bízol benne, esélyt adsz neki, hogy megmutassa, mire képes.
Kutyapanzió, Macskapanzió, Bentlakásos kutyakiképzés, szocializáció, rehabilitáció,

Panzió, Képzés, Rehabilitáció, Szocializáció

2024-ben is Üdvözöljük a "Kutyapalota" Honlapján!

7451 Kaposvár, Kaposfüredi út. 8.

7453 Mernye, Palota köz 1. 

+36-20-234-0144

Az ember a kutya és a macska között különleges kapcsolat van, ami a mai napig összetartja őket.

A kutyák között is előfordulnak más személyiségek, de létezik egy tulajdonság, ami az egész fajt szimbolizálja: a hűség. Ő az, aki bármit teszel, elfogad téged olyannak, amilyen vagy. Nem ítélkezik, nem kritizál, és haláláig nem hagy el.

A macskák egyszerűen csak vannak. Ezért szeretjük őket. Nem úgy gondolkodnak, mint mi, és nem töprengenek a jövőn: egyszerűen csak megfigyelnek vagy reagálnak, szavakba öntött gondolatok nélkül. Megbízhatóan reagálnak arra, amit mi szeretetnek és ragaszkodásnak nevezünk.

Ami még összetartja az emberrel a kutya és macska kapcsolatát: az a bizalom. A bizalom minden kapcsolat alapja. Szeretettel, törődéssel, türelemmel, odaadással, gondoskodással, simogatással, nagyobb sikert lehet elérni.

Egy kutya és egy macska is képes az ember érzelmeit, teljes mértékben átérezni és páratlan támogatást nyújtani. Igaz emberi nyelven beszélni nem tudnak, de elég, ha az ember lábához kuporodnak és mélyen a szemükbe nézve azt sugallják: „Minden rendben van. Én itt vagyok neked."

Köszönjük megtisztelő bizalmukat!

Szerecz Kornél & Szereczné Szatmári Krisztina


Egész Évben Nyitva !!!

Kutyaplacc Egyesület

"Kutyapalota"

Támogatói bankszámla szám: OTP Bank /11743002-20208437/

Szerecz Kornél & Szereczné Szatmári Krisztina

Cím 1: 7451 Kaposvár,

Kaposfüredi út 8.

Bejelentkezés:  

Telefon: +36-20-234-0144

Email: info@kutyapalota.hu

Google+