Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#48 - Fegyver Richard2018.12.27. 18:29

Kedves Kriszti és Kornél,

Köszönöm a lehetőséget, hogy Maci kutyámat azonnal bevállaltátok egy hétre, a 6 éves angol szetterem nagyon jól érezte magát, más kutyákkal tölthette a napjait, amíg nem tudtam megoldani a felügyeletet utazások miatt. Biztos, hogy szívesen bízom rátok Macit 2019-ben is. Külön köszönet a kis videók ért amikben láthattam mennyire jól érezte magát nálatok nélkülem is :)

#47 - Münó és Hugó2018.11.28. 11:21

Kedves Kriszti és Kornél!
Nagyon szerettem volna második kutyust, de a 7,5 éves Francia Bulldogom miatt ettől nagyon féltünk. Most adódott a lehetőség, hogy egy újabb tünemény kerüljön a családba, azonban ez nélkületek nem sikerülhetett volna. A 2 hét összeszoktatás elképesztő változásokat hozott. Hugó 4-5 napnál tovább sosem volt nélkülem és akkor is szüleimnél pihent. Nagyon aggódtam miatta, de mikor hoztuk el őket láttam, mennyire megszerettek benneteket, uh ezentúl a panzióztatás sem lesz kérdés. :) Nagyon köszönünk mindent, többek között azt is, hogy azóta sem engedtétek el a kezünket és bármikor kérdezhetünk.

#46 - Melinda és Letti2018.11.27. 18:37

Kedves Kriszti és Kornél! Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy Lettikénket alkalmanként több napra elhelyezhetjük nálatok. Tudjuk, hogy jó helyen van, szakszerű gondoskodásban van része.Soha semmi probléma nincs vele, örömmel megy vissza hozzátok! Munkátokhoz sok sikert, örömöt kívánunk! Köszönettel:Melinda és Győző

#45 - Eszter2018.09.18. 19:38

Zserbó kutyánk mindig nagy lelkesedéssel tér ide vissza, és amikor érte megyünk, akkor is nagyon fel van dobva. ???? Itt megtanulja a szocializációt más kutyák között, miközben mi ki tudunk mozdulni otthonról, így mindenki jól jár.

#44 - Gurmai Zsuzsanna2018.09.11. 23:25

Kedves Kriszti, Kornél!
Szeretünk utazni, de mindig gond volt megszervezni kutyusaink felügyeletét, ezért nagyon örültünk, hogy rátok találtunk☺! Csak jót hallottunk-olvastunk a Kutyapalotáról, ezért is vittük hozzátok Pamacskánkat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy már napokkal előtte izgultam, mi lesz vele, hiszen 8 év alatt nem hagytuk soha felügyelet nélkül!Nagyon tetszett, hogy részletes, mindenre kiterjedő megbeszélés előzte meg a kutyus befogadását.
Ez is, és a Kornéllal történt személyes találkozó
is bizalmat keltett bennünk, láttuk, hogy jó helyre kerül a mi kis Pamikánk! Nagyon vártuk a viszontlátást, és örömmel láttuk, hogy kiegyensúlyozott, nyugodt kutyust kaptunk vissza, amiért nagyon hálásak vagyunk Nektek! A sikeren felbuzdulva hamarosan visszük megint, mert ismét elutazunk néhány napra☺!

#43 - Józsáné Szijj Julianna2018.09.03. 21:02

Kedves Kriszti és Kornél!
5 éves máltai selyem kutyusomra még nem vigyázott soha senki Ismerősők ajánlottak jó szívvel Benneteket. Gombi azóta már többször élvezte ezt a csodás helyet.Szerető gondoskodást kapott, játszótársakat és még vacsorát is, mert hogy a tápot, amit vittem, nem ette meg! Problémánkhoz még jó tanácsot is kaptunk.Csak ajánlani tudom szívből! Köszönöm Nektek a Gombi nevében is!

#42 - Szép Csaba2018.08.31. 20:29

Kedves Kriszti és Kornél!
Csatlakozni tudunk az előttünk szólókhoz, Nagyon örülünk , hogy létre hoztátok a kutyapanziót. Kutyusunk Ricky most volt nálatok először. Nagyon szimpatikusak voltatok és nyugodt szívvel hagytuk ott kedvencünket.A kutyust teljesen kiegyensúlyozottan , rendben kaptuk vissza. Ajánlunk benneteket másoknak is, és mi is igénybe fogjuk venni máskor is a szolgáltatásotokat.

Üdvözlettel Ildi és Csaba

#41 - Sne D. Hilda2018.08.30. 13:14

Kedves Kriszti es Kornel! Tavaly talaltunk Ratok, ami az egyik legnagyobb oromom, mert nyugodt szivvel tudjuk Nalatok hagyni kis kedvencunket Spyket. Tobbedszer nyaralt/telelt mar nalatok, eloszor felve hagytuk ott, de hala Nektek, akkor is es azota is nagyon jol erezte, erzi magat nalatok. Halas koszonet a szinvonalas gondoskodasert, tudasert, szeretetert amit toletek kapnak a kutyusok. Maximalisan meg vagyunk elegedve, csak csupa jot tudok mondani, irni, jo szivvel ajanlani titeket! Kulon koszonet a gazdik megnyugtatasara tett turelemert. Kivanok tovabbi sok sikert, es meg talalkozunk!!! (Bocsanat nem tudom miert, de nem ir a telom ekezetes betut! :( )

#40 - Csoki és Tappancs2018.08.29. 22:11

Sziasztok! Két kutyusunk van. Sajnos időnként nem tudjuk máshogy megoldani az elhelyezésüket mint panzióban. Én az elején nagyon féltettem őket, de minden alkalommal vidáman, kiegyensúlyozottan és jó "formában" kaptuk vissza őket. Ha vinnünk kell őket napközibe vagy panzióba most már nyugodt szívvel hagyom ott őket, mert tudom, hogy jól bánnak velük!

#39 - Bianka2018.08.29. 12:58

Kedves Kriszti és Kornél!
Köszönöm, hogy a legnagyobb szeretettel és tudásotokkal oktattátok a kutyusunkat. Sokkal kedvesebben viselkedik idegen emberek társaságában. A bentlakásos képzés után is egy testileg és lelkileg is ép kutyát kaptam vissza :)
Máskor is szivesen visszük hozzátok, mindenkinek bátran ajánlunk Titeket :)